Cum afectează părul, schimbarea ceasului la ora de vară. Ce modificări poți observa

1

Foarte mulți oameni abia așteptau trecerea la ora de vară datorită faptului că acum soarele apune mai târziu. Cu toate acestea, nu trebuie să pierdem din vedere celelalte schimbări care vin odată cu schimbarea acelor ceasornicului. Acest lucru afectează diferite aspecte ale rutinei noastre. Și, de asemenea, are efecte și asupra părului.

De ce este părul afectat de schimbarea orei? Explicația specialiștilor

Odată cu schimbarea orei părul va avea mai mult de suferit de pe urma radiațiilor solare. Acesta se poate usca, se poate rupe, poate cădea… Acestea sunt doar câteva dintre consecințele pe care le poate suferi părul în următoarele săptămânii. De aceea, acesta este un moment bun să mergi la salon și să-ți pregătești părul pentru o schimbare cu unele dintre cele mai interesante și mai trendy tunsori ale anului 2023.

Citește și: Sfaturi pentru un păr frumos și sănătos. Uscarea părului naturală sau cu uscătorul de păr

Cum să alegi o tunsoare potrivită

Ideal este să optezi pentru tunsori care să îți curețe părul, să te facă să arăți fresh și să fie ușor de îngrijit în aceste luni în care trebuie să acorzi o atenție deosebită îngrijirii părului pentru ca acesta să arate sănătos, strălucitor și întărit. Îți spunem mai jos care sunt cele 5 tunsori care sunt recomandabile după schimbarea timpului.

Tunsoarea clavicut

Tunsoarea clavicut este una dintre tendințele de top pentru 2023. După cum sugerează și numele, este caracterizată de lungimea claviculei. Este o tunsoare de lungime medie care este întineritoare și super ușor de purtat. Una dintre marile sale virtuți este că se potrivește tuturor.

Tunsoarea bob

Tunsoarea bob nu se demodează niciodată. Cu această tunsoare dreaptă și midi, ai o opțiune pentru a arăta fresh și flatantă. Îți vei lua adio de la vârfurile deteriorate, îl vei putea coafa în diferite moduri, scrie clara.es.

Tunsoare de lumgime medie

Dacă preferi să nu riști prea mult, dar vrei totuși să-ți cureți părul și să-l pregătești pentru zilele luminoase, o tunsoare de lungime medie cu straturi subtile este soluția potrivită. Este o modalitate de a spune adio părului deteriorat, de a obține un rezultat cu mișcare și volum, de a putea purta tot felul de coafuri și de a fi sigură că îți va sta bine.

Tunsoarea pixie

Tunsoarea pixie este tunsoarea scurtă prin excelență. Cu ea îți vei curăța părul la maximum. În plus, pentru vremea bună, vei avea zero griji cu ea pentru că nu îți va fi cald și abia dacă va trebui să îl piepteni. Chiar și uscându-l la aer îți poate da rezultate ideale.

Sursa: ego.ro

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here