Cum cureţi corect ecranul televizorului sau laptopului fără să lași urme. Cea mai simplă metodă

1

Cum cureţi corect ecranul televizorului sau laptopului fără să lași urme. Acum, când viața noastră se desfășoară preponderent între diverse ecrane – fie că vorbim de cele de smartphone, de televizor sau de computer – trebuie să știm cum să le îngrijim în mod corespunzător.

Pentru a ne asigura de funcționalitatea lor cât mai mult timp, astfel de aparate au nevoie de o îngrijire delicată. Iar metoda clasică de curățare cu cârpa și spray-ul antistatic ar trebui să o uităm. Poate provoca daune aparatelor pe care le deținem.

Cum cureţi corect ecranul televizorului sau laptopului fără să lași urme

Odată cu avansul tehnologic și sporirea performanțelor dispozitivelor noastre, este necesar să acordăm o atenție deosebită curățării și igienizării acestora. Dacă înainte ne puteam baza pe o cârpă și un spray antistatic sau pe șervețele umede ori alcool, aceaste metode nu mai sunt de actualitate.

Au devenit ineficiente și pot produce efecte nedorite aparatelor noastre. Ecranele moderne sunt mai sensibile și se pot deteriora, dacă nu sunt curățate corespunzător.

În plus, ecranele LED, LCD sau de tip plasmă conțin contacte electrice în zona ramei, fapt care restrânge modalitățile de curățare. Pulverizarea unei soluții pe aceste tipuri de ecrane poate duce la un scurtcircuit.

un comentariu

  1. […] Cum cureţi corect ecranul televizorului sau laptopului fără să lași urme. Acum, când viața noastră se desfășoară preponderent între diverse ecrane – fie că vorbim de cele de smartphone, de televizor sau de computer – trebuie să știm cum să le îngrijim în mod corespunzător.… Cititi mai multe aici: Cum cureţi corect ecranul televizorului sau laptopului fără să lași urme. Cea mai simplă metod… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here