Cum să-ţi faci propria frapieră de grădină

0

Dai petrecere la piscină sau pur şi simplu vrei să te relaxezi cu prietenii, duminca, pe şezlong? Cele mai importante lucruri de la o petrecere reuşită sunt muzica şi băutura rece. Pentru prima ai nevoie de un dj, dar pentru cea de-a doua te putem ajuta noi. CasoTeca.ro a descoperit un mod inedit de a face băuturile să rămână reci, dar totodată să se integreze perfect în design-ul curţii tale. Azi poate fi ziua în care ne împrietenim cu frapiera!

Pentru a-ţi crea propria frapieră, noi te invităm să vizitezi site-ul olx.ro unde poţi găsi ghivece la preţuri accesibile.

De ce ai nevoie:

  • un ghiveci mare de lut;
  • o farfurie mare de lut cât să acopere gura ghiveciului;
  • pensule pentru vopsit;
  • vopsea;
  • silicon;
  • două mânere pentru mobilă;
  • spray pentru etanşare rezistent la umezeală.

Mai citeste si: Decorează grădina cu lucruri pe care nu le mai foloseşti

Cum se construieşte frapiera de grădină:

Vopsim ghiveciul şi farfuria cum dorim (cu model sau fără) în culori care să se asorteze cu restul elementelor decorative din curte, şi le lăsăm să se usuce. După ce s-a uscat complet vopseaua de pe farfurie, luăm cele două mânere de mobilă şi, cu ajutorul siliconului, le lipim paralel de farfurie.

La final dăm cu spray-ul pentru etanşare rezistent la apă ghiveciul şi farfuria. Acesta le va da un aspect lucios.

Acum putem umple ghiveciul cu gheaţă, după ce am băgat sticlele pe care dorim să le răcim, şi-i vom ataşa capacul făcut din farfurie. Farfuria cu cele două mânere ataşate poate fi folosită şi ca tavă, dar şi ca măsuţă. Ghiveciul, însă, mai poate fi folosit şi ca spaţiu de depozitare a instrumentelor de grădinărit.

Distracţie plăcută să aveţi!

ghiveci1ghiveci2frapiera4ghiveci3

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here