Decorează grădina cu lucruri pe care nu le mai foloseşti

1

Dacă stai la casă şi te bucuri de o curte mică, plină de flori, dar care nu este îndeajuns de cochetă, pentru că nu are destule elemente decorative, CasoTeca.ro îţi va da câteva sfaturi pentru a avea o grădiniţă superbă şi invidiată de vecini. Astăzi te vom învăţa cum se decorează grădina cu un element estetic, dar şi necesar pentru curte. Să înceapă operaţiunea “Farul”!

Pentru asta avem nevoie de:

  • 3 pensule de vopsit de diferite mărimi
  • Vopsea: roşie, albă, neagră, albastră
  • Silicon
  • Frânghie decorativă
  • 3 ghivece din lut de mărimi diferite
  • O farfurie din lut mai mare decât cel mai mare ghiveci
  • O lampă mică de curte cu încărcare solară
  • O pungă de pietricele decorative

Citeşte pe CasoTeca şi Proiect spectaculos: casa cu o grădină pe acoperiş

Iată cum se face un far:

Vom vopsi cu roşu cele trei ghivece de mărimi diferite, mai puţin partea superioară a lor, adică buza, pe care o vom face albă. După ce s-au uscat cele trei vase, pe fiecare dintre ele vom desena, cu alb şi contur negru, nişte ferestre cu laturile de aprox. 5 cm. In timp ce acestea vor sta la uscat, vopsim farfuria de lut cu vopsea albastră.

După ce s-au uscat vasele din lut, inclusiv farfuria, le vom lipi cu silicon între ele astfel încât: farfuria, adică baza farului, să fie lipită de cel mai mare ghiveci, acesta fiind pus cu gura în jos, urmat de cel de-al doilea ghiveci ca mărime, tot cu gura în jos, iar pe cel de-al treilea îl vom ataşa după ce i-am făcut o gaură în interiorul bazei (în cazul în care nu are deja gaura facută). Atenţie! În gaură trebuie să încapă lampa pe care o lipim de baza ultimului vas.

După ce am creat “farul”, urmează să-l decorăm cu sfoara decorativă pe care o vom lipi de fiecare buză albă a vaselor, iar la final, vom turna toate pietrele decorative în farfurie.

decorează grădina cu un far 1

decorează grădina cu un far 2

decorează grădina cu un far 3

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here