Cum purifici aerul şi scapi de mirosurile neplăcute

0

Ne petrecem cea mai mare parte a vieţii în spaţii interioare. Tocmai de aceea este important să păstrăm aerul din casă proaspăt şi sănătos tot timpul. Şi asta pentru că aerul de interior poate duce la reacţii alergice, la răceli şi chiar la dureri de cap. CasoTeca îţi spune cum purifici aerul şi scapi de mirosurile neplăcute.

Cum funcţionează Plasmacluster

Compania Sharp a venit pe piaţă cu produse menite să cureţe aerul şi să ne bucurăm de momentele plăcute alături de cei dragi. Iată cum funcţionează această tehnologie.

Ionii Plasmacluster de purificare a aerului se răspândesc în încăpere şi descompun mirosurile neplăcute şi particulele transmisibile prin aer. Astfel se dispersează componentele fumului de ţigară, mirosurile animalelor de companie şi transpiraţia. În plus, tehnologia Plasmacluster ajută la eliminarea bacteriilor, a mucegaiurilor, virusurilor şi acarienilor.

purificator de aer sharp 2

Efectul dublu al purificării aerului și alte beneficii

Purificarea aerului cu ioni Plasmacluster curăţă aerul prin utilizarea ionilor pozitivi şi negativi. Aceştia sunt ioni pozitivi de hidrogen şi ioni negativi de oxigen, extraşi din moleculele de apă din aer. Aerul se purifică şi utilizand un sistem de filtrare diferit. Acesta oferă un efect unic de purificare dublă a aerului: prin ioni şi prin filtre. Avantajul acestui aparat de la Sharp este că ionii se răspândesc în întreaga încăpere şi astfel se purifică tot aerul, chiar şi cel de sub canapea sau de după şifonier.

Purificatoarele de aer Sharp Plasmacluster sunt multifunctionale. Acestea nu creează numai o oază de bine, printre altele, ci sunt si eficiente impotriva următoarelor elemente:

1. Alergii: acarieni, polen, praf, păr de câine şi de pisică
2. Substanţe nesănătoase: mucegaiuri, bacterii, virusuri
3. Mirosuri neplăcute: fum de ţigară, mirosuri de toaletă, alimente şi animale de companie
4. Aer uscat: care poate genera uscarea gâtului şi o piele iritată

Preţurile pentru purificatoarele marca Sharp pornesc de la 1.300 de lei. Click pentru un VIDEO care îţi arată cum funcţionează această tehnologie.

Vezi aici de unde poți achiziționa purificatoarele SHARP la cel mai mic preț: https://casoteca.ro/magazin/

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here