Decoruri de Halloween. Cum poți face casa să pară bântuită

2
Nu mai e mult până la Halloween și deja trebuie să începi să pregătești decorurile dacă vrei să ai parte de o petrecere pe cinste. Încearcă să amenajezi casa ca într-un film horror, relatează acasa.ro
Nu e atât de greu precum pare. Iată câteva idei extrem de utile:

Vopsește cu negru accesoriile:

Sursa foto: popsugar.com
Sursa foto: popsugar.com

Colorează cu spray cu vopsea neagră accesoriile de prin casă. Nu chiar orice, că dupa ce trece Halloweenul nu mai e mult până la Crăciun, așa că nu ai vrea să rămâi cu casa decorată sinistru. Poți vopsi lumânări, crengi înfrunzite sau mici vase ceramice.

Acoperă mobila cu cearșafuri

Când pleacă dintr-o casă în care nu mai urmează să locuiască multa vreme, proprietarii obișnuiesc să învelească mobila cu cearșafuri ca să o ferească de praf și de soare. Poți face și tu același lucru acum, iar invitații tai vor fi cu siguranță înfricoșați de această perspectivă.

Folosește multe lumânări

Lumina pâlpâindă a flăcării de lumânare creează o stare de nesiguranță, așa că umple casa cu sfeșnice cu lumânări pentru o atmosferă horror.

Așează busturi din bronz sau ghips prin casă

O casă bântuită așa cum vezi prin filme e împânzită de busturi care răsar de unde nu te aștepți. Acoperă-le cu pălării pentru a părea cât mai reale.

Decorează masa cu crengi uscate

Vei fi uimit să vezi ce efect terifiant au crengile uscate așezate în mijlocul mesei. În bătaia luminii de lumânare vor reflecta pe perete forme ciudate, înfricoșătoare, făcând casă să pară cu adevărat bântuită.

Creează ghirlande cu corbi

Corbii sunt păsările care iau locul oamenilor într-o casă părăsită. Și ce e mai rău decât să vezi un corb „zburând” pe deasupra ta? Un corb negru cu ochi luminoși, sticloși. Din fetru sau din hârtie cartonată poți decupa siluete de corbi pe care să le decorezi cu pietricele colorate sau cu paiete care să licărească în lumină.

Așează peste tot mușchi uscat

Și că să faci casa să pară că într-adevăr n-a mai trecut prin ea picior de om de multă vreme, presară prin casă mușchi uscat. Poți găsi așa ceva în magazinele de decorațiuni.

Împrăștie pânze de păianjen

Pânzele de păianjen sunt absolut obligatorii atunci când vrei să faci casa să pară sinistră. Găsești acum în magazine pachete cu straturi subțiri de pânză care pot fi agățate oriunde vrei prin casă.

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here