Electrolux lansează maşina de spălat rufe cu uscător

0

Producătorul de electrocasnice a lansat un nou produs pe piaţa românească. De acum  nu mai trebuie să îţi faci griji cu privire la îmbrăcămintea din mătase. CasoTeca îţi prezintă Elextrolux lansează maşina de spălat rufe cu uscător.

Masina de spalat cu uscător de Electrolux este delicată cu hainele, spaţioasă şi fiabilă. Electrolux este prima companie care combină o maşina de spălat cu un uscator.  Compania a primit distincţia Woolmark Blue, atât pentru spălarea, cât şi pentru uscarea ţesăturilor delicate din lână.

Electrolux lansează maşina de spălat rufe cu uscător
Electrolux lansează maşina de spălat rufe cu uscător

DualCare de la Electrolux are o capacitate mare, de 9 kg. Astfel, îngrijeşte orice tip de ţesătură şi se bucură de fiabilitate. Asta datorită motorului cu tehnologie Inverter, ce beneficiază de o garanţie de zece ani. De asemenea, te ajută să economiseşti timp, prin programul de spălare şi uscare de doar 60 de minute.

Tehnologia OptiSense a maşinii de spălat Dual Care ajustează cantitatea de apă, consumul de energie electrică şi asigură grija pentru ţesături atât la spălare, cât şi la uscare, la fel ca în spălătoriile profesionale.

Ce mituri spulberă noua maşină de spălat de le Electrolux

Maşinile de spălat cu uscător sunt prea mici. Comparativ cu maşinile de spălat în care trebuie să introduci doar 4 kg de rufe, DualCare de la Electrolux are o capacitate de spălare de până la 9 kg şi de uscare de până la 6kg.

Maşinile de spălat cu uscator sunt ineficiente. În timpul programului selectat, maşina de spălat cu uscător DualCare are un rating de eficienţă A+++, economisind energie electrică.

Electrolux lansează maşina de spălat rufe cu uscător
Electrolux lansează maşina de spălat rufe cu uscător

Maşinile de spălat cu uscător sunt insuficient de delicate. DualCare este prima din clasa sa care obţine certificare Woolmark Blue şi care oferă un program special de curăţare pentru mătase.

Maşinile de spălat cu uscator nu sunt fiabile. Toate maşinile de spălat DualCare sunt echipate cu motoare tip Inverter, ce reduc zgomotul şi vibraţiile în timpul funcţionării şi se bucură de zece ani de garanţie, la achiziţionare.

Preţul unei astfel de maşini de spălat porneşte de la 2.700 de lei.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here