Fii cool cu #Dellos!

0
A venit luna August și nu doar în calendar ci și în termometre. Eu una sunt tare fericită, vara pentru mine e despre temperaturi mari și soare strălucind sus pe cer.

Trebuie să nu uităm totuși că temperaturile ridicate duc organismul la deshidratare.

Apa este un element indispensabil pentru menținerea organismului sănătos, dar nici #SucurileDelloscuAloeVera nu se lasă mai prejos.

Acestea conțin o cantitate mare de apă care, împreună cu fructele, oferă organismului vitaminele necesare. Dacă doriți să aveți o vară și o viață cât mai sănătoasă și echilibrată, încercați un #Dellos potrivit nevoii și personalității!

Oferta este extrem de variată, puteți să alegeți Dellos cu Ananas, Cocos, Rodie, Mango sau puteți rămâne fidel gustului clasic.

Eu m-am lăsat inspirată de aroma de Mango, care este un fruct ce ajută la menținerea sănătății corpului, susținând funcționarea sistemului imunitar, a ochilor, ficatului, inimii, sistemului muscular și a celui osos, dar și a aparatului digestiv și am creat o prăjitură ușoară, fructată pentru a întâmpina căldurile cum se cuvine.

Și da, ar putea părea clișeic, dar mango+mango=love si sucul Dellos cu Mango s-a potrivit de minune cu acest desert. Ce este important de știut este că pe lângă proprietățile fructului de Mango, acesta conține și vitamina A, vitamina C, vitamina B6, calciu, magneziu, potasiu, cupru și antioxidanți.

Textura este extrem de aerată și gustul în temă cu vara. Nu uitați să puneți la frigider și un suc Dellos cu Mango… merg extrem de bine împreună!

Vara asta fii cool cu #Dellos!

Puteți afla continuarea și rețeta secretă pe blogul delicios al Mihaelei Coșoi!

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here