Floria în Stradă, din online în Piața Dorobanți

1

Floria iese spre offline cu a doua  florărie a sa, sub marca „Floria în Stradă” şi a ales drept loc Piaţa Dorobanţi. Noul spaţiul Floria pune în practică un concept de florărie care oferă alături de flori, o zonă cu obiecte cadou, create exclusiv de artiști români.

Conceptul Floria în Stradă din spațiul din Piața Dorobanți va sta la baza dezvoltării unei rețele de florării Floria în Stradă în întreaga țară. Investiţia în noua florărie–concept Floria în Stradă se ridică la 200 mii de euro.

Floria în Stradă cu cărţi, vinuri şi obiecte de decor

Floria Strada_Dorobanti

Floria în Stradă își propune să susțină talentele locale, prin urmare au fost selectate 3 categorii de obiecte prezente în showroom: cărți semnate de scriitori români contemporani, vinuri romanești și obiecte de decor realizate de designeri români de obiect.

“Cărțile, vinurile, ramele foto, vazele, bijuteriile, lumânările, toate au o legătură strânsă cu florile. Obiecte pot completa perfect un buchet de flori atunci când se daruiește un cadou și în același timp sunt puse în valoare de florile asortate de designerii floriști” adaugă Andreea Uceanu, Manager General al diviziei offline a Grupului Floria..

Obiectele din zona artiștilor sunt fie creații unicat realizate pentru Floria în Stradă, fie colecții de obiecte care intră într-un dialog cu florile, selectate cu atenție de experți.

FloriaDorobati4

Investiții în offline în toată țara pentru doritorii de francize parfumate

Investiția totală a Grupului Floria în cele două florării Floria în Stradă deschise în 2015 (Dorobanți și Câmpineanu) se ridică astfel la 300 mii de euro.

Investiția cuprinde sumele necesare pentru amenajarea florăriilor, precum și punerea la punct a infrastructurii care să deserveasca în viitor rețeaua de franciză (softuri, achiziții, logistică, marketing, pregătire pentru francizare).

Pentru următoarele luni, Grupul Floria vizează extinderea în țară, prin francize. Investiția necesară pentru o franciză Floria în Stradă este de 50.000 euro.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here