Idei cu bani puțini pentru un SPA acasă

3

După o zi de muncă și multă alergătură, meriți să te răsfeți. Nu trebuie să-ți iei un abonament scump la un centru SPA și nici să pierzi timpul în trafic până acolo. Poți să ai un SPA chiar la tine acasă, unde te poți relaxa. CasoTeca îți prezintă câteva idei cu bani puțini pentru un SPA acasă.

Partea bună în amenajarea unui SPA acasă este că te vei putea bucura de el tot timpul. În plus, familia și prietenii te vor invidia pentru alegerea făcută. Nu, nu trebuie să-ți redecorezi întreaga baia, ci doar să aplici câteva dintre ideile de mai jos, care vor transforma această încăpere într-o oază de relaxare.

Se știe că un strat de vopsea poate schimba o încăpere. Pentru pereți, folosește nuanțe precum albastru sau gri deschis, ceea ce îi vor oferi încăperii un aer de SPA.  Lemnul se potrivește de minune unui astfel de décor, fie că e vorba de corpuri de moibilier, fie că e vorba de câteva rafturi.

1

2

Să rămânem tot la lemn și să aducem elemente naturale în baie, acolo unde improvizăm un SPA. Poți folosi câteva rafturi din lemn, pe care poți așeza prosoapele, sau poți improviza și folosi câteva coșuri împletite pe post de rafturi. Mai ai nevoie de un suport pentru diverse lucruri.

3

7

4

Nu trebuie să uiți nici de pietre. Iată ce covoraș de baie ingenios poți fabrica cu ajutorul lor și a unui adeziv. Tot pietre mai poți folosi și pentru decor, mai ales că vei avea nevoie și de lumânări. Iar dacă ai la dispoziție un perete de dimeniuni  mici, poți să-l decorezi cu pietre. Rafturile de lemn vor completa decorul pentru un spa acasă.

5

8

6

Pe cât de mărunt pare, pe atât de important este. Da, ai multe recipiente cu tot felul de creme și cutii și cutiuțe cu dischete sau bețișoare de ureche. Faptul că le păstrezi în ambalajul lor original nu dă bine în niciun SPA, cu atât mai puțin în SPA-ul de acasă. Înlocuiește recipientele cu unele simple. Găsești boluri, la prețuri ce pornesc de la 18 lei la magazinele Nobila Casa. Iar pentru șampon și gel de duș, folosește dozatoare simple.

9

15

Și nu în ultimul rând, va trebui să-ți schimbi prosoapele și să alegi unele moi, pentru a completa senzația de relaxare atunci când ieși din baie, dacă vrei un SPA acasă. Dacă ai posibilitatea, atunci cumpără prosoape turcești. Alege prosoape albe sau în nuanțe neutre și împachetează-le ca la hotel. În acest fel, nu vei mai simți că ești acasă, unde prosoapele atârnă pur și simplu de cuier.

12

11

Da, nu am uitat nici de plante. În orice SPA vei da peste orhidee și nu e o idee rea să folosești și tu flori. Trebuie doar să ai grijă de plantă. Dacă nu ai o fereastră care să ofere lumină, atunci mută planta în camera de zi atunci când nu esti la SPA. Poți folosi și plante curgătoare, dar și bambuși, care vor crea efectul de natură.

13

14

3 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here