Simplu și ieftin, poți construi o masă cu 50 euro

0

Adesea te poți inspira din reclamele de la TV să faci lucruri bune în viața reală. Evident, nici când este vorba de o masă, nu trebuie să-i crezi pe cuvânt pe „făuritorii” reclamelor, ci trebuie să rămâi numai cum realizabilul de acolo.

Așa se întâmplă și cu reclama care rulează zilele astea cu cei doi tineri care din lipsă de bani necesari mobilării casei apelează la un împrumut și la ajutorul unuia dintre părinți.

Masă de cameră de zi din paleți

Ei bine, am încercat să aflu cam câți bani îți trebuie să faci, de exemplu, o masă de cameră de zi din paleți. Sumarul de componente este cam așa: un palet folosit dar în stare bună, o cutie de vopsea bună, o pensulă, patru roți și câte 4 suruburi de lemn pentru fiecare roată, dacă nu cumva vin la pachet.

Și ca să avem o masă fără așchii sau imperfecțiuni, să nu se răstoarne ceașca de cafea, ar fi bine să mai luăm și o foaie de geam de dimensiuni puțin mai mici decât cele ale paletului. Unul standard măsoară 80/120 de cm. Toate acestea și o bormașină de împrumut costă cam 50 de euro, plus berea pentru posesorul bormașinii.

Dacă nu aveți încredere că obiectul de mobilier poate arăta bine, iată aici câteca exemple de mese din paleți.

Sursă foto aici

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here