Importanța unei bucătării frumoase și funcționale

0

Multe dintre activitățile noastre de acasă – gătit, curățat, mâncat, băut, socializare – au loc în bucătărie. Motiv pentru care o bucătărie frumoasă și funcțională este atât de importantă. Indiferent de stilul de design al bucătăriei, organizarea și aspectul sunt componentele cheie.
Vă prezentăm câteva idei de decor pentru a avea o bucătărie la modă și în același timp funcțională pentru propriile gusturi.

 

Marmura
Este timpul marmurii puternic venate, cu cât este mai aglomerat cu atât mai bine, pentru un lux de neratat și un stil aparte. Dacă există un lucru care crește în graficele de stil și zguduie interioarele, este întoarcerea marmurei.
În calitate de arhitect, Natalia Miyar are o mare pasiune pentru materialitate și folosește materiale de cea mai bună calitate în schemele sale de design. Ea spune că „marmura foarte venată face o revenire semnificativă în lumea designului și a devenit sinonimă cu luxul.” O alegere populară pentru bucătării și băi, este, de asemenea, extrem de durabilă; durabilitatea sa, atributele clasice și capacitatea de a rezista tendințelor trecătoare o face o investiție bună.

Finisaje din lemn
Demodat pentru o vreme, lemnul se bucură de o revenire anul acesta. Utilizați frasin cu granulație subtilă, mai palidă decât a stejarului sau nucului.

 

Paletă de culoare
Bucătăriile sunt pline de oportunități de culoare, de la aparate și pardoseli, până la mese sau dulapuri.
Una dintre cele mai ușoare și mai puțin costisitoare opțiuni este de a picta un perete care poate fi ușor actualizat dacă vă plictisiți de el.
Mark Wilkinson, fondatorul Mark Wilkinson Furniture, consideră că nuanțele pe care le alegem sunt influențate în mod natural de moda curentă. „Culoarea dintr-o bucătărie – fie ea pe pereți sau accesorii – ar trebui să dureze cinci ani, cel puțin, așa că încercați să priviți dincolo de tendințele imediate și alegeți o culoare care să vă facă să vă simțiți bine pe termen lung”, sfătuiește el.

 

Note aurii
Acum, când robinetele sunt disponibile într-o gamă largă de culori și finisaje, urmează și chiuvetele. Estetica a avut un impact în zonele umede la fel ca în designul mobilierului și al aparatelor, cu culoare, formă, dimensiune și material puternic influențate de aspectul general al camerei.

Cămara
Dulapurile cămării sunt elemente de bază din bucătărie iar, în ultimii ani, s-au impus ca unul dintre elementele indispensabile în casele moderne. „Toate produsele alimentare sunt într-un singur loc și nu sunt împrăștiate în numeroase dulapuri, ceea ce înseamnă că oamenii pot fi mai organizați atunci când își cumpără mâncarea. Celălalt mare avantaj este că eliberează pereți întregi pentru a fi lăsați liberi sau pentru a avea o piesă de artă atractivă în bucătărie, care, la rândul său, o ajută să se simtă mai puțin ca o bucătărie și mai degrabă un mediu relaxat, perfect pentru zonele de locuit în plan deschis ”, spune Leisha Norman, Designer, Harvey Jones.

Casa organizată perfect: de la proiect, la o locuință de vis

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here