UPDATE – Lem’s: 45% reducere mobilă Cernavodă

0

Reducere mobilă Cernavodă: Primăvara asta nu doar natura se dezmorțește, ci și prețurile de la mobila Lemʼs suferă modificări vizibile. În magazinul de mobilă din Cernavodă, din Centrul Comercial Tom-Carrefour, Bd. Tomis Nr. 391 , beneficiați de reducere la mobila Lemʼs de până 45%. (www.lemet.ro).

Vesti bune! Reducerile la mobila Lem’s continua pana pe 31 iulie! Mergi acum la cel mai apropiat magazin Lems si comanda mobila preferata cu reduceri de pana la 45%.

www.lemet.ro
www.lemet.ro

Reducere mobilă Cernavodă: Cel puțin la mobila de living prețurile sunt imbatabile. Nu rata noua promoție din această vară: reduceri până la 45%,  la toata mobila Lem’s, valabilă până pe 10 iulie și în magazinul din Cernavoră la un preț de nerefuzat. http://www.lemet.ro/produse/oferte-speciale/pachete-avantaj.html Poate fi alegerea perfectă pentru un spațiu mic, dar și pentru un living de dimensiuni mai mari dar pe care proprietarii nu îl doresc încărcat cu foartă multă mobilă.

La Lem’s e ușor să fii creativ și eficient.
Iată o configurație a livingului Domino: o îmbinare elegantă de stejar wenge și stejar pastel, cu multiple spații în care să depozitezi și să organizezi lucrurile din casă. Profită de reducere!

reducere mobila cernavoda_1

În realitate toate produsele din gama de Living Domino au reduceri de prețuri de până la 45%. Dar nu sunt singurele care în această primăvară au prețuri extrem de atractive.

reducere mobila cernavoda 3
Reducere mobila Cernavodă

Mobilează! Reducere mobila Cernavodă: Mobila de living este doar unul dintre sortimentele care beneficiază de reducere de preț. Reducerile există și la mobila de dormitor și la mobila de bucătărie, iar detalii în acest sens se pot obține ușor direct în magazinul Lem’s Cernavodă.

reducere mobila cernavoda
Reducere mobilă Cernavodă

Și livingul New York http://www.lemet.ro/produse/camere-de-zi-living.html, cu un design exclusivist, care intra ușor în categoria mobilei de living de lux, cu iluminare Led cu senzori a modulelor, cu sticlă Lacobel pentru un finisaj de special al suprafețelor beneficiază de reduceri de prețuri.

Reducerile mobila Lem’s sunt valabile și pentru colecția nouă, pentru mobila de living din gama Box. Detalii pe http://www.lemet.ro/produse/camere-de-zi-living.html

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here