Grădina, spațiu de relaxare. Ce piese nu trebuie să lipsească

0

Casa cu curte este visul multora dintre noi, mai ales pentru o seară de vară relaxantă petrecută grădina amenajată cât mai plăcut. Iar pentru a crea o astfel de atmosferă, este nevoie de câteva piese pentru un spațiu confortabil.

Sunt mai multe criterii de care se trbuie ținut cont când este amenajat spațiul de relaxare din curte.

Mai întâi, spațiului disponibil, iar apoi poziționarea locului pe direcția razelor soarelui. Trebuie luat în seamă și aspectul terenului, deoarece e posibil să fie înclinat, ceea ce necesită lucrări suplimentare. La urmă, dar nu în ultimul rând, trebuie ținut cont de confortul terasei.

Investițiile în mobilierul pentru curte sunt importante, de aceea, calitatea trebuie să stea pe primul loc. Și sunt câteva „componente” care pot face cu ușurință grădina dorită.

O canapea pentru gradina relaxantă

O canapea gradină nu este o extravaganță, ci o necesitate. După o zi de muncă, este aceasta este un mod plăcut de relaxare. O canapea, extensibilă, dotată cu copertină care să țină umbră, îndeplinește toate cerințele.

Un șezlong

Și pentru că soarele este foarte iubit (și util), o baie de soare nu va fi niciodată un moft. Un șezlong este tot ce ai nevoie pentru a beneficia de razele soarelui, în timp ce simți mirosul ierbii din jur.

O umbrelă

Perechea șezlongului este umbrela și trebuie luată în calcul și aceasta. Umbrela va asigura umbra necesară în zilele însorite, putând astfel, sta mai mult afară. Și pentru că sunt disponibile diferite modele si dimensiuni, poate fi găsită umbrela care se încadrează perfect în decor.

Un grătar

O curte fără grătar este ca un grătar fără curte. Zilele cu prietenii sunt mai plăcute dacă sunt petrecute în curte, unde grătarul își face datoria. Chiar și iarna, când se poate sta mai greu afară, grătarul este util. Un grătar ideal este acela care poate fi amplasat oriunde în gradină sau pe terasa.mobilier-gradina-luxer

Mobilier pentru grădina ta

Acestor „accesorii” li se adaugă și piesele de mobilier care să completeze spațiul perfect de relaxare. Aici sunt recomandate seturile din imitație de ratan, care sunt mai ușor de întreținut decât ar putea părea la prima vedere.

 

 

Sursa – Metro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here