UPDATE – Mobila Lem’s: reducere mobila 45% Vaslui

0

Reducere mobila: vara vine cu reduceri spectaculoase la magazinul Lem’s, magazin de mobila din Vaslui. Bucura-te de pana la 45% reducere mobila Vaslui!

Vesti bune! Reducerile la mobila Lem’s continua pana pe 31 iulie! Mergi acum la cel mai apropiat magazin Lems si comanda mobila preferata cu reduceri de pana la 45%.Timeline-850-x-315-px_iuine

Magazinul Lem’s din Vaslui, Str. Traian Nr. 64-66 (langa Piata Traian și  Biserica Sf. Mihail si Gavril) propune pana la 45% reducere mobila romaneasca pentru toata casa. Nu rata noua promoție din această vară: reduceri până la 45%, la toata mobila Lem’s, valabilă până pe 10 iulie.

Magazinul Lem’s din Vaslui are o suprafata de 800 mp si prezinta o gama de mobila care infrumuseteaza casa, produsa in Romania.

Vizitati-l si veti descoperi un univers didicat mobilei pentru casa, cu reduceri de pana la 45% la mobila Vaslui.

Lem`s Vaslui
Lem`s Vaslui

Mobila bucatarie

Bucatariile Lem’s se remarca printr-un stil utilitar si un design gandit pentru folosirea eficienta a spatiului. Fie ca sunt preferate modelele colorate, in nuante vibrante, sau cele in culori clasice, bucatariile Lem’s sunt remarcate in orice casa. Au o multime de spatii de depozitare si fiecare centimetru poate fi folosit inteligent.

Optiunile si detaliile lor aduc un plus de eleganta in bucatarie.

Bucataria Colibri, cu o reducere spectaculoasa -detalii pe www.lemet.ro.

Reducere mobila Bucatarii
Reducere mobila -Bucatarie Colibri

Canapele Lem`s

Canapelele Lem’s se remarca printr-o varietate de finisaje disponibile. Cateva sute de modele de stofe si alte materiale va asteapta la Lem’s -magazin de mobila Vaslui. Canapelele extensibile sau cele modulare sunt ideale pentru casele romanilor, acestea putand fi adaptate la spatiile disponibile din sufragerie si folosite optim pentru dormit sau multi invitati.

Detalii despre reducerile la canapele pe http://www.lemet.ro/produse/canapele/canapele.html

Reducere mobila canapele
Reducere mobila -canapea

Mese si scaune Lem`s

Masa este obiectul de mobilier care nu lipseste din nicio casa. In jurul mesei, ne intalnim cu cei dragi si petrecem momente de care ne amintim cu drag. Varietatea de mese si scaune disponibile la Lem’s face din magazinul de mobila din Vaslui sa fie o destinatie de neratat daca vreti sa aduagati un plus de culoare sau personalitate spatiului de intalnire cu familia si prietenii. In special in perioada aceasta, cand sunt reduceri la mobila!

Reducere mobila Mese si scaune
Reducere mobila -Mesa si scaune Lem’s

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here