Masa de cafea sau birou. Mai bine masa de cafea si birou!

0

Cand arhitectii dau frau liber imaginatiei pot iesi lucruri grozave. De exemplu aceasta masa de cafea care se poate transforma in doi timpi si trei miscari, poate doua, intr-un birou tocmai bun de pus laptopul pe el si poate si agenda…

Evident ca masuta/biroul se poate construi din memn, asa cum au gandit-o arhitectii de la Duffy London. Dar daca va place proiectul si aveti ceva dexteritate in manuirea unui flex, a unei bormasini si a unui fierastrau, atunci o puteti face acasa cu materiale de la orice magazin de bricolaj.

Daca va ganditi insa sa o cumparati din Londra, costa putin cam piperat, vreo 795 de lire, dar e cu semnatura autorului. Altfel, faurita in curte sau pe balcon nu are cum sa coste mai mult de 100 de euro. Pentru picioare ar trebui folosit lemnul, iar pentru blat merge foarte bine o placa de MDF. Holsuruburile se gasesc din belsug, iar lemnul si placa pot fi debitate la magazin.

birou

Dimensiuni masa de cafea:

masa de cafea (L)75cm  (W)75cm  (H)35cm
birou                (L)135cm (W)75cm  (H)75cm

In rest, fiti atenti ce culoare alegeti si ce tipuri de scaune. Cel putin doua pentru masa de cafea si unul pentru birou.

spor la treaba 🙂

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here