MINI-SUV-ul perfect pentru shopping

1

Mi-am dorit mult să mă plimb cu un alt tip de MINI după experienţa pe care am avut-o cu ultimul, aşa că am vorbit cu cei de la Automobile Bavaria şi am hotărât să iau la test, special pentru voi, fetelor, un MINI Cooper S ALL4 Countryman. Un MINI-SUV care nu pare deloc a fi un MINI, ci mai degrabă un MAXI.

M-am urcat la volan şi am MINI-uit (verb care sugerează experienţa la volanul unui MINI). Interiorul spaţios faceau maşina să pară atât de lată încât la Promenada Mall, în parcarea subterană, am reuşit din prima să parchez pe două locuri, ca un adevărat “bo$$” 😀

Să nu mai spun că la plecare era să adun bannerele de pe pereţi încercând să ies din parcare, ca o adevărată “pitzi”. În final, m-am descurcat să ies neavariată de acolo pentru că maşina avea senzori peste tot şi cameră video pe spate.

Mai mult, la dotări şi detalii de fineţe MINI dădea clasă oricărui concurent. Pielea maro din interior, zecile de butoane sau MINI-ecranul din faţa şoferului (Head Up Display, pentru cunoscători), comenzile vocale, ecranul tactil mare, luminile de ambianţă şi boxele Harman Kardon din MINI Cooper S ALL4 Countryman erau doar câteva dintre dotările care făceau diferenţa.

Am fugit cu MINI la mare

După ce am intrat în posesia MINI-ului, seara, am plecat cu el la mare. Eram curioasă să văd cum se comportă la drum lung, pe autrostradă. S-a dovedit a fi o maşină ţapănă, care ştia să facă slalomuri fine printre celelalte maşini, fără să-mi dea impresia că mă va răsturna. Pe benzină, cu 190 de cai, prindea suta în 7 secunde.

Scaunele cu piele maro şi cusături fine albe dădeau maşinii un aer elegant şi în acelaşi timp “cozy” (neologism în trend). Adică, te simţeai ca acasă, pe fotoliu, urmărind ştirile de la ora 19:00, chiar dacă maşina era model sport.

De asemenea, funcţia “MINI Find Mate” mi-a amintit că am geanta în maşină şi că nu ar trebui să mă îndepărtez prea tare de ea. Ultima dată m-am îndepărtat de geantă vreo 200 de km 🙂 Pe această cale le mulţumesc, din nou, celor de la OMV Focşani pentru că mi-au returnat-o “teafără”!

În MAXI MINI am “ars-o” cocălăresc

Nu era de-ajuns că am primit o maşină colantată “MINI COOPER Experience” pe care scria numărul “1”, de sub oglinzile retrovizoare mai răsărea falnic şi logo-ul MINI, care lumina asfaltul. “Îmi place! VREAU!”

O părticică din mine, aia mai exuberantă, ar vrea un logo care să-i lumineze cerul deasupra casei, ca în Batman, doar că ar trebui să fie auriu şi sclipicios. Însă va mai dura puţin până voi reuşi să-mi iau casă cu piscină şi garaj mare… ştii ce zic? 😉

VEZI: Mini Cooper S cu pachetul John Cooper Works Chili – „criminala” pentru hipsteriţe

Ce-i drept, timpul a fost cam scurt, iar eu nu m-am putut bucura foarte mult de maşină. Aş fi plimbat-o prin toată ţara ca să vă pot povesti dacă am înţepenit sau nu în ea. De altfel, dacă îţi permiţi să dai 40 de mii pe o maşină, probabil că nu mai recunoşti dacă te doare popoul. Hai, v-am pupat!

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here