Modele spectaculoase de piatră naturală pentru amenajarea interioară

0

Decorarea pereţilor camerelor, dar şi a bucătăriei şi băii cu piatră naturală este un trend foarte apreciat de proprietari. De fapt, este o modalitate din ce în ce mai răspândită pentru a decora pereţii, fără să te plictiseşti de ei. Există o multitudine de moduri pentru a încorpora piatra naturală în amenajarea interioară. CasoTeca îţi prezintă modele spectaculoase de piatră naturală pentru amenajarea interioară.

Dacă îţi foloseşti imaginaţia şi creativitatea, e posibil să realizezi un perete original, care va atrage atenţia şi va deveni punctul focal al camerei.

De ce să alegi piatra naturală?

Ei bine, există câteva avantaje ale pereţilor decoraţi cu piatră naturală. Aceştia vor avea o textură unică şi vor oferi un plus de naturaleţe. În plus, piatra naurală folosită la amenajarea interioară este un excelent material care absoarbe sunetele. Un alt avantaj este faptul că în magazinul Piatra-Online găseşti modele spectaculoase de piatră naturală pentru amenajarea interioară, precum cele din calcar, gresie, cărămidă, ardezie sau quartit, în diferite culori, la preţuri avantajoase.

Quartit-Panel-Metaksi-piatraonline

Şi nu în ultimul rând, piatra naturală de tip panel este uşor de montat, chiar fără cunoştinţe speciale în acest domeniu, spun specialiştii magazinului Piatra-Online.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să pui în valoare piatra naturală. Trebuie să ştii că lumina de la lămpile amplasate pe peretele decorat cu piatră naturală vor pune în valoare textura acestui material.

Combină piatra naturală cu materiale precum blană, caşmir, covoare de lână pentru a echilibra sentimentul de răcoare pe care piatra naturală îl oferă.

Limestone-Panel-Sparta-piatraonline

Modele spectaculoase de piatră naturală pentru amenajarea interioară vei găsi pe magazinul Piatra-Online.

Ardezie-Panel-Multi-piatraonline

Unde poţi folosi piatra naturală

Piatra naturală poate fi folosită în orice cameră doreşti. O poţi monta în baie şi bucătărie pentru accente naturale, dar şi în camera de zi pentru accente rustice şi industriale. Pentru baie, poţi aplica piatră naturală pe peretele cu cada, pe cel unde se află oglinda şi chiuveta sau chiar pe peretele liber. Dacă ai o baie mică, aceste idei sunt perfecte pentru a decora baia cu piatră naturală. În plus, aşa vei obţine şi un aer de SPA, chiar la tine acasă.

Ardezie-Panel-Multi-15x60cm--piatraonline

În bucătărie poţi înlocui faianţa dintre dulapuri cu piatră naturală, iar ardezia este perfectă pentru astfel de suprafeţe pentru că este rezistenţă şi durabilă atunci când intră în contact cu substanţe precum acizi, sare, alcool sau produse de curăţare. Întreţinerea nu este complicată, iar în timp vei realiza că ai ales corect.

Quartit-Panel-Metaksi-15x60cm- piatraonline

Pentru camera de zi, poţi decora un perete întreg doar cu piatră naturală. Sau dacă ai un şemineu, atunci pune-l în valoare cu ajutorul pietrei naturale. De asemenea, trebuie să ştii că piatra naturală trebuie impermeabilizată şi curăţată apoi cu detergenţi pentru piatră, care au o aciditate redusă, mai spun specialiştii Piatra-Online. Detergenţii pentru piatră naturală sunt eficienţi pentru eliminarea uleiului, a grăsimilor, a murdăriei, dar şi a straturilor de ceară şi îi găseşti tot la magazinul Piatra-Online.

Ardezie-Panel-Brown- piatraonline

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here