Nu te poți concentra la birou? Convinge-ți șeful să redecoreze cu mobilă antifonată

0

Producătorul sudedez Glimakra a lansat o colecție de mobilă antifonată care pot fi folosită atât pentru partajarea, cât și pentru reducerea zgomotului la locurile de muncă de tip open-space.

Colecția, denumită Sabine, constă în mobilă antifonată cu poliester, vatelină și spumă poliuretanică.

„Ne adresăm unei nevoi specifice. Spațiile deschise și locurile de muncă open-space în general trebuie mobilate cu articole care să asigure un mediu acustic propice”, spune designerul suedez Johan Kauppi.

„Prin colecția Sabine integrăm acustica în cadrul celorlalte funcții ale mobilei de birou. Rezultatul este un mediu mai liniștit la locul de muncă”, adaugă acesta.

Unitățile de mobilă antifonată au înălțimi și lungimi diferite, însă adâncimea rafturilor este de 396 de milimetri pentru toate unitățile, pentru ca acestea să poată fi grupate împreună, în funcție de spațiu.

Foto: dezeen.com
Foto: dezeen.com

„Colecția Sabine asigură eficient atât nevoile de depozitare cât și reducerea zgomotului la locul de muncă. Materialele folosite absorb zgomote dintr-un spectru larg de frecvențe, de la 125 la 4000 de hertzi”, spune Klas Hagberg, un expert în acustică care a colaborat la crearea colecției.

Foto: dezeen.com
Foto: dezeen.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here