Nu uitaţi accesorizarea cu pernuţe decorative

1

Pe pat, pe canapele, fotolii sau scaune, chiar şi pe jos, în livinguri, dormitoare şi grădină, pernuţele decorative sunt deasemene accesorii care nu pot lipsi din amenajările contemporane, fiind chiar considerate un must de către designerii de interior. Cu cât mai multe, cu atât mai bine şi în special de sărbători când avem nevoie de mult confort.

Fiecare camera are o atmosferă aparte. Designerii recomandă că atunci când decorăm o cameră, să asortăm materialele textile între ele: pernuţele cu tăblia de la pat sau tapiţeria scaunelor sau draperiile cu perne şi pături pentru pat.

Canapeaua pe care stai şi te uiţi la televizor sau citești, este locul perfect de reculegere. Îţi poţi pune o măsuţă de cafea, un covor pufos, şi un corp de iluminat cu picior înalt. Ce nu trebuie să lipsească sunt pernuţele decorative. Poţi alege pernuţe în culori deosebite şi materialul catifelat ce creează irizaţii unice sau patternuri jucăuşe şi borduri decorative ce completează de minune un open space. Pernuțele le poți aranja în orice poziție vrei, că tu să te bucuri de un design ergonomic pe canapea, în orice moment. În dormitor se recomandă accesorizarea cu borduri a draperiilor, perdelelor  dar şi a penutelor.

Nu uită că iarnă această, se poartă culorile satinate: auriu, argintiu și infuziile preţioase, indicate şi pentru sărbătorile de Crăciun. Deasemenea se poartă pernuţele cu bordure decorative. Fiecare pernă este un accesoriu de preţ, care iţi oferă un plus de confort dar şi eleganţă casei.

Pernuţe decorative pentru sufragerie. Canapeaua pe care stai și te uiți la televizor sau să citești, este locul perfect de reculegere. Îți poți pune o măsuță de cafea, un covor pufos, și un corp de iluminat cu picior înalt. Ce nu trebuie să lipsească din camera, sunt pernuțele decorative.. Livingul este dedicat socializării şi trebuie să fie decorat în culori light, pastelate, neobositoare Îți poți combină draperiile cu țesături fine din gama Firenze sau Cinque Terre, de la Sophia ce fac parte din cele 15 colecții aniversare, Colecția Cinque Terre este una inspirată de jocul frunzelor pe pământ. Culorile deosebite și materialul catifelat creează irizații unice, care te vor cuceri pe loc. Colecția Firenze este dedicată eleganței și artei italienești. Patternurile jucăușe și bordurile decorative completează de minune un open space.

Pernuţe decorative pentru dormitor. Dormitorul este un spațiu în care calmul te îmbracă. Orele de somn sunt foarte prețioase, iar decorul trebuie să te invite la o stare de beatitudine și armonie. Poți alege să îți decorezi patul cu tapițerii catifelate, plăcute la atingere și un mobilier optimizat pe dimensiunile camerei.

Designerii de interior recomandă și accesorizarea cu borduri a draperiilor, perdelelor și a penutelor. Colecția preferată din acest sezon este Sena de la Sophua. Ea poate fi asortată cu o draperie uni, din colecţia Arena  una din cele mai populare alegeri pentru casele rezidențiale și hoteluri sau pensiuni de top.

Iarnă această, se poartă culorile satinate: auriu, argintiu și infuziile prețioase. Fiecare pernă este un accesoriu de preț, care îți oferă un plus de confort, dar care conferă și elegantă casei tale.

Nu uită să îți îmbogățești decorul ferestrelor și cu cei mai matasosi canafi, care să te ajute la prinderea draperiilor, pentru a obține mai multă lumina în timpul zilei.

Citește și Ce perdele şi draperii să alegi pentru vara aceasta

 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here