Ce perdele şi draperii să alegi pentru vara aceasta

1

Pedelele şi draperiile cu modele florale, precum şi cele monocrome în culori fresh sau pastelate sunt recomandările specialiştilor pentru această vară.

Acum suntem în plină vară, iar dacă îţi amenajezi sau renovezi locuinţa precum şi dacă vrei să aduci un aer nou în locuinţă, în concordanţă cu sezonul cald şi tendinţele actuale alegerea unor perdele potrivite poate fi soluţia optimă pentru un design contemporan.

Este bine deasemenea să şti că aducerea în context de perdele, draperii şi materiale textile este cea mai rapidă şi eficientă variantă de a schimba designul unei încăperi şi de a imprima un aer fresh, fără ca acest lucru să implice deranj şi cheltuieli mari.

Recomandarea pentru acest sezon este pentru perdelele plăcute la atingere și delicate în culoarea alb unt, care dau senzaţia unei plăcute  adieri de vânt

Trebuie să şti că, având o perdea vaporoasă se poate obține un super efect, acestea putând fi integrate ușor în diverse modele de design interior

Tendinţa actuală în designul de interior nu este spre un stil anume ci pentru  realizarea de combinaţii reuşite de diverse elemente, acestea luând naştere din materiale şi texture îndrăzneţe.

Perdelele cu modele florale sunt în topul recomandărilor specialiştilor pentru vara aceasta.

Simbol al delicatetii, florile multicolore se regasesc si pe draperiile ample, cu falduri lungi.Jocul cromatic al florilor violet cu alb este o propunere plină de rafinament, numai bună de aranjat in livingurile spatioase sau in dormitoarele matrimoniale.

Iubitorii tuselor impresioniste, pot alege si o perdea vaporoasa, cu flori albe delicate. Este important ca atunci cand foloseşti un print sau o tesatura incarcata, celalalt accesoriu din set, sa fie simplu. Daca alegeti o draperie florala, atunci o perdea alba simpla, cu siguranta va completa perfect acest set.

Vara se pot folosi cu succes şi colecţiile pline de culoare, cu perdele si draperii monochrome, fie ca iti plac nuantele calde, neutre sau cele vii, ori pastelate.

Vara aceasta, designerii mizeaza pe culorile fresh. Poti mixa o perdea simpla verde, cu o draperie bej si accesoriu de prindere cu flori sau canafi aurii, pentru a-i adauga un element atragator.

De asemenea, tesaturile din bumbac pentru draperii vin si ele intr-o varietate de culori. Cand alegi tesaturile pentru vara, este bine sa te orientezi către materiale vaporoase, in nuante deschise: bej, crem, galben, orange, bleu deschis sau alb.

Cei care au ales o mobila mai light, minimalista, pot decora cu succes cu perdele scurte colorate, sau sisteme romane (roman shade)

Foto: Sophia

Citeşte şi Cum alegi perdelele și draperiile potrivite

 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here