Echipa CasoTeca povestea anul trecut despre o tânără româncă care şi-a tranformat hobby-ul –meștesugul cu diverse elemente din natură sau din viața de zi cu zi- în artă decorativă. Consuela, pe lângă job-ul în vânzări la o companie multinațională și-a dezvoltat pasiunile în modă, sport, artă, natură, scriind despre acestea pe blog-ul său personal „ Patină, pudră și lavandă”.
Prin creațiile sale, dar și prin articolele de pe blog, Consuela transmite sensibilitatea unei îndeletniciri făcute din pură plăcere pentru frumos și bucuria de a fi înconjurată de zâmbete. Creațiile Consuelei și noile sale aranjamente florale ne-au transmis un aer provensal, care te îmbie la vacanță, relaxare și bunăstare.
Pe lângă artizanalurile decorative, care pot constitui cadouri excelente, mai ales pentru persoanele dragi, aceasta povestește și despre plimbările sale în căutare de inspirație, despre diversele magazine cu decorațiuni întâlnite, și oferă tipsuri despre modalități de împachetare a cadourilor.
„Mie imi place sa primesc dar si sa daruiesc mici cadouri persoanelor dragi. Nu conteaza daca este vreo ocazie mai speciala, sau doar ne vedem dupa o perioada mai lunga. Aleg mici atentii, cum ar fi niste bomboane de ciocolata de la ciocolaterii artizanale, o vedere care mi-a placut, un magnet haios sau o bijuterie. Am sambete pe care i le rezerv deseori unei prietene care adora cafeaua dintr-o cafenea draga noua, unde ne vedem, stam sa povestim ce am mai facut, pe unde ne-am mai plimbat, ce am mai citit…Si ne-am obisnuit sa ne oferim mici surprize. Ne simtim ca niste copii si credeti-ma ca e foarte placut”, povesteşte Consuela pe blogul ei.
De asemenea, Consuela prezintă plăcerea ei pentru stil și viață, unde povestește despre diverse metode de îngrijire a pielii, părului cât și despre diverse accesorii sau piese vestimentare care o inspiră.
Articolele Consuelei vorbesc şi despre „metode prin care puteti transforma obiecte deja folosite in diverse decoratiuni sau lucruri utile prin casa si bucatarie. Astazi am facut un tort de ciocolata cu o crema fina de mascarpone si fructe de padure. Dupa aranjarea tortului am ramas cu niste bucati din blatul pufos, dar si cu cateva linguri din delicioasa crema.
M-am gandit ca cele trei borcane mici pe care le-am pastrat de ceva vreme, in sfarsit devin utile, asa ca am insiropat bucatelele de tort si le-am pus la baza borcanelor. apoi am adaugat restul ingredientelor, pastrand cateva fructe pentru decorul de final. Si iata cum am obtinut trei recipiente pentru desert!”, povesteşte Consuela în ultimul ei articol.
Blog-ul Consuelei este o lume boemă, pe care vă invităm cu drag să o descoperiți și să vă lăsați purtați de inspirație.