Philips anunță Hue Play, device-ul ce sincronizează becurile smart cu imaginea de pe TV

0

 Philips anunță noutăți în segmentul de produse Hue, cel mai proaspăt exemplu fiind Hue Play HDMI Sync Box. După cum sugerează și denumirea sa, avem de-a face cu un device de forma unei cutii ce are rolul de a sincroniza luminile Hue din cameră cu filmele sau jocurile ce rulează pe televizor.

Device-ul va sincroniza culorile afișate de imaginea de pe TV și ajusta luminozitatea acestora pe toate becurile smart Hue din cameră. Este o evoluție a sistemului Ambilight de pe televizor dacă vreți și promisiunea este aceea a unei experiențe imersive.

Există și câteva limitări despre care trebuie să știți și anume că la debut device-ul suportă doar conținut 4K 60Hz și HDR10. Doar pentru asemenea materiale video Hue Play va fi capabil să analizeze imaginea și să reproducă semnalul pentru efectele luminoase ce sunt sincronizate ulterior pe becurile smart din casă.

Cu toate acestea, efectele luminoase de tip flicker (pâlpâire) pot deveni obositoare atunci când urmărim imagini rapide precum scenele de acțiune din filme sau jocurile shooter. Luminile se schimbă extrem de rapid și fix acest fapt poate conduce la dezorientarea privitorului.

Se oferă posibilitatea de a reduce nivelul acestor efecte sau opri complet în cazul în care devin prea obositoare. Philips Hue Play HDMI Sync Box se va lansa pe 16 octombrie la un preț de 229.99 dolari. Aveți nevoie desigur de televizor cu AmbiLight și numeroase corpuri de iluminare Philips Hue pentru a vă bucura la maxim de capabilitățile lui Hue Play Box.

Sursa: https://www.gadgetzone.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here