Praktiker: Cardul pentru profesioniști, cu reduceri

0

Cardul pentru profesioniști, un proiect al departamentului de vânzări B2B al Praktiker, acoperă perfect pe nevoile profesioniștilor și aduce reduceri atât pentru clientul final, cât și pentru el.

Profesionist Praktiker poate deveni orice persoană juridică sau persoană fizică autorizată care activează în domeniile structuri, instalații, amenajare gradină, finisaje, montaj sau altele conexe.

Praktiker

Care sunt beneficiile aduse de acest card? Mai întâi, o reducere de 5% la fiecare achiziție efectuata cu cardul, apoi bonus lunar în funcție de totalul achizițiilor și bonus anual în funcție de valoarea cumpărăturilor efectuate pe parcursul acelui an, plus oferte dedicate, respectiv produse cu preturi speciale.

„Am lansat Cardul pentru Profesioniști, cu avantaje atat pentru clientul final, cat si pentru mesteri, pe principiul `cu cat cumperi mai mult, cu atât câștigi mai mult`.(…) Pe de o parte ii ajuta sa ofere preturi foarte bune clientilor lor, pe de alta parte le aduce si discounturi semnificative în vouchere valorice lunare sau anuale, de care beneficiază în mod direct”, a declarat Nicoleta Iordache, Director Vanzari B2B Praktiker Romania.

Statutul de profesionist Praktiker este valabil nelimitat în timp si se poate obtine prin simpla completare a unui contract, disponibil la birourile de informatii din orice magazin Praktiker.

Praktiker
Amenajări interioare Praktiker

Portofoliul Praktiker ofera 42.000 produse, impartite pe decoratiuni pentru interior si exterior, produse sanitare, mobila, electronice si electrocasnice, materiale de constructii si produse pentru gradinarit. Pe langa aceasta varietate de produse, Praktiker are pregatita si o gama de servicii la care profesioniștii au acces direct în magazin: comenzi speciale, combinare cromatica pentru vopsele, servicii financiare, livrare produse, garantie retur si servicii de cusut.

Cardul este disponibil la birourile de informații din fiecare magazin si poate fi ridicat, după completarea unui contract. De asemenea, noile carduri sunt funcționale în toate magazinele Praktiker.

In România, Praktiker are, în prezent, are 28 magazine în 24 de orașe, iar oferta cuprinde peste 40.000 de produse, de la decorațiuni pentru interior și exterior, produse sanitare, mobilă, electronice și electrocasnice, la produse pentru grădinărit și materiale de construcții.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here