Radiatoarele care îți decorează locuința

0

Este vară, deci suntem în plin sezon estival. Această perioadă este propice vacanțelor sau concediilor de odihnă așa că ne gândim la distracție, la relaxare, dar la sfârșitul verii va veni și anotimpul rece, când fiecare își face planuri pentru sezonul de încălzire. Și ca să nu fie prea brusc acest moment, m-am gândit încă de pe acum să vă ofer o alternativă care îmbină utilul cu plăcutul și anume, radiatoarele decorative despre care multă lume nu cunoaște foarte multe detalii sau nu știe nimic despre ele. În prezent caloriferele sunt cele mai comune surse de încălzire, fie că locuim la casă sau la bloc, fie că se alimentează de la RADET sau sunt conectate la centrala proprie.

Dar de ce să alegem calorifere decorative? Este adevărat că sunt mai scumpe decât cele obișnuite, dar sunt asemenea unor opere de artă și rezistă foarte mult în timp. Așadar dacă ne dorim ceva mai mult decât caldură, dacă vrem forme inedite și design deosebit este indicat să alegem radiatoare decorative care cu siguranță vor surprinde prin inovație și concepție.

Există diverse modele de calorifere decorative care pot fi încadrate într-un stil minimalist, modern sau futurist, contemporan sau eclectic, însă oricare ar fi stilul ales, acest concept presupune în primul rând personalizarea interioarelor. Pot fi realizate din sticlă, oțel inoxidabil, aluminiu, inox, fontă sau chiar piatră naturală iar ca forme pot fi precise sau cu linii spiralate dispuse pe verticală sau orizontală. Radiatoarele decorative se pot amplasa atât în camera copilului cât și în interioarele de living, dormitor, bucătărie sau baie.

 

calorifere decorative din fontă

calorifere decorative retro- fonta

 

calorifere decorative din piatră 

 

 

calorifere decorative din sticlă sau cu oglindă

calorifer decorativ din sticla

calorifer deco visio cu oglinda

 

calorifere decorative din otel inoxidabil sau aluminiu

 

 

calorifere decorative din inox

calorifere deco- inox

calorifer decorativ- inox

 

calorifere decorative cu panou din lemn

calorifer decorativ knockonwood- panou din lemn

Pentru mai multe detalii referitoare la radiatoarele decorative am cerut și sfatul unui specialist în domeniu, caloriferedecorative.com care ne-a spus că un potențial cumpărător trebuie să știe următoarele: „Caloriferele trebuie alese în primul rând ca să corespundă necesarului termic din camera respectivă, apoi detalii precum design, culori, producător, material, garanție, etc.” Referitor la preț, în funcție de model se vinde la bucată sau număr de elemenți. Prețul variază în funcție de putere, design, materialul din care este fabricat. Sunt calorifere decorative care pornesc de la un cost minim de 300-400 euro și ajung până la 6000 euro/buc.

ventiloconvector de pardoseala jaga clima

 

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Sursa foto: jaga.co.uk, imbrandon.com, archiproducts.com, caloriferedecorative.com, cosy-art.fr, ecplaza.net, logozu.net, thermoglance.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here