Lem’s dă tonul reducerilor de toamnă, cu până la 50% reduceri la mobilă românească

0

„Urmează trendul!” – iată sloganul pe care-l auzim din toate părțile, fie că vorbim despre haine, încălțăminte, mașini, mâncare… până și afacerile trebuie să urmeze „trendul”! Dar astăzi nu vom vorbi nici de haine, nici de afaceri și nici de mâncare „la modă”, ci despre mobilă. Trendul reducerilor în materie de mobilier toamna asta pare să urce din nou până la 50% la brandul românesc Lem’s.

Așa că, dacă aveți niște bani puși în pușculiță, până pe 5 noiembrie faceți o vizită în magazinele Lem’s. Aveți din ce alege, și materiale, și forme, și culori, și prețuri și, bineînțeles, reduceri de până la 50%.

Ca să vă faceți o idee mai largă despre reducerile Lem’s, vă dăm exemplul gamelor de livinguri Domino, gama economică și gama New York, de lux.

Livingul New York

Dacă vreți mobilă ca-n filmele americane cu cadre din zgârie-nori, s-ar putea ca în gama New York să găsiți ce căutați și la un preț bun. Pentru acestă gamă reducerile ajung până la 20%. Dacă vreți ceva mai luminos, dar și un pic ieșit din tiparele clasice, puteți alege configurațiile cu fronturi albe, roșii și cappucino, lucioase, cum este Living New York L 360 cm. Acesta cuprinde două comode cu sertare, două dulapuri suspendate, unul orizontal și altul vertical, și o placă decorativă cu două polițe. Mai rămâne loc și pentru televizor. Prețul total pentru un astfel de set ar fi 7490 de lei, însă dacă vă grăbiți să-l cumpărați până la finalul perioadei promoționale, îl puteți avea cu o reducere consistentă de aproape 1500 de lei.

Vezi chiar acum și alte oferte spectaculoase pentru amenajarea casei pe eMAG.ro

Dacă vreți ceva mai serios, puteți opta pentru configurațiile cu fronturi lucioase negre, cum este livingul New York L 315 cm. Acesta cuprinde o comodă cu trei sertare, un dulap suspendat vertical cu vitrină, altul orizontal cu sertare, un turn cu vitrină și o poliță cu sticlă fumurie. La acesta puteți beneficia de o reducere de 1850 de lei în perioada promoțională.  Și da, chiar dacă se numește livingul New York, vorbim de mobilă românească, mobilă pentru români și reduceri pe măsură.

Reduceri de 50% la livingul Domino

Dacă nu sunteți fanii orașului New York și vreți ceva mai „normal” și frumos, vă recomandăm mobilă Lem’s din gama economică. Nu arată rău deloc! Este vorba despre gama Domino, în cazul căreia reducerile ajung până la 50%. Aici puteți alege între configurațiile cu fronturi lucioase și fronturi mate. În imaginea de mai jos puteți vedea livingul Domino L345 cm wenge cu suprafețe super lucioase, care cuprinde o comodă cu mai multe compartimente, două dulapuri suspendate, un turn și o poliță de perete. Fronturile sunt din stejar wenge super lucios și profilurile cappucino mat. Până pe 5 noiembrie acest set are prețul de 1868 de lei, de două ori mai mic decât cel inițial.

Vezi chiar acum și alte oferte spectaculoase pentru amenajarea casei pe eMAG.ro

Livingul Domino pastel L345 cm conține aceleași piese precum configurația de mai sus, dar are fronturi mate și deschise la culoare. Îl puteți cumpăra cu o reducere de 1179 lei.

Și pentru că trendul lumii de azi e să economisești timpul de pe unde și cum poți, cu un singur click aici, puteți să explorați și celelalte oferte Lem’s pentru ca atunci când veți ajunge în magazine să știți exact ce căutați. Reducerile la mobila Lem’s vă așteaptă!

Vezi chiar acum și alte oferte spectaculoase pentru amenajarea casei pe eMAG.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here