Reparațiile din casă pot fi realizate păstrând distanța recomandată între meseriaș și locuitori, cu plata serviciilor prin telefon

0

Perioada în care fiecare dintre noi trebuie să fie conștient de importanța petrecerii timpului acasă, împreună cu familia, poate deveni din ce în ce mai solicitantă, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Modalitățile limitate de petrecere a timpului liber ne pot determina pe fiecare dintre noi să observăm mai ușor micile probleme, iar una dintre acestea poate fi aspectul interior al locuinței, defecțiunile sau imperfecțiunile legate de aspectul interior. Pentru rezolvarea acestor probleme, fiecare dintre noi trebuie să apeleze la un meseriaș, însă, oamenii tind să omită importanța distanțării fizice și a igienei mâinilor, alegând să plătească meseriașul în numerar pentru serviciile oferite. 

 

 

Cu toate că în ultimii ani au fost făcute progrese majore, România continuă să fie o țară în care numerarul primează. În acest context în care distanțarea fizică și igiena mâinilor sunt lucrurile pe care fiecare trebuie să le aibă în vedere, utilizarea unei aplicații mobile precum Volt devine soluția optimă prin care putem să achităm suma aferentă serviciilor prestate de meseriaș. Și asta doar prin simpla folosire a telefonului, ca o aplicație de chat. Numai că în loc să trimiți un mesaj, tastezi suma și o livrezi direct în contul celui pe care îl plătești. Astfel se evită contactul direct cu acesta și atingerea bancnotelor, operațiunea de plată prin acest serviciu oferind posibilitatea menținerii distanței recomandate chiar și în interiorul propriei locuințe.

 

Prin Volt transferul de bani se face instant dintr-un cont în altul, indiferent de oră și zi, chiar și week-end

Volt este o aplicație fintech pentru transfer de bani instant dintr-un cont în altul online, chiar și între bănci diferite.  Acesta oferă posibilitatea de a trimite sau primi bani doar cu numărul de telefon, oriunde în România, fără să-ți creezi un alt cont bancar. Transferurile prin Volt sunt posibile atât cu cardurile Mastercard, cât și cu cele Visa, acestea realizându-se de pe un card pe alt card, instant, prin Volt. De asemenea, Volt oferă posibilitatea transferurilor bancare în orice perioadă a zilei, indiferent de oră, sarbători legale sau intervale orare de procesare a plăților operate de către bănci.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here