S-a lansat cel mai mare parc de aventură dintr-un mall din Europa

0

Centrul comercial AFI Palace Cotroceni lansează de la 1 septembrie AFI Aventurier. Acesta este cel mai nou și mai modern parc de aventură indoor. Investiţia în parcul de aventură depăşeşte 200.000 de euro. AFI Aventurier a fost dezvoltat de Capitala Aventurii, companie specializată în construcția de parcuri de aventură indoor. CasoTeca îţi spune că s-a lansat cel mai mare parc de aventură dintr-un mall din Europa.

“Noi ne-am poziționat nu doar ca un centru comercial, ci ca o destinație cu opțiuni multiple de shopping și de petrecere a timpului liber. Fără îndoială, zona de divertisment va rămâne în continuare un punct forte și un element de atracție în rândul vizitatorilor noștri și, nu în ultimul rând, o parte integrantă din strategia noastră de dezvoltare pe termen mediu și lung.”, a declarat Sorin Scîntei, General Manager AFI Palace Cotroceni.

Distracţie pentru copii şi adulţi

Construcția a fost realizată împreună cu alpiniști profesioniști și beneficiează de unele dintre cele mai noi și moderne sisteme de siguranță de pe piață. AFI Aventurier va avea şi un traseu pentru copiii cu vârste între 4 și 14 ani, dar va exista şi un perete de escaladă.

AFI Aventurier cuprinde un traseu pentru adulți cu peste 25 de segmente, cu grade de dificultate diferite, dar și un traseu pentru copii. Cel mai înalt punct care poate fi atins în parcul de aventură se află la aproape 26 de metri înălțime. Asta înseamnă echivalentul unei clădiri cu 9 etaje.

S-a lansat cel mai mare parc de aventură dintr-un mall din Europa
S-a lansat cel mai mare parc de aventură dintr-un mall din Europa

Un alt element spectaculos găzduit de AFI Palace Cotroceni este pânza de păianjen, cu o dimensiune de 250 de metri pătraţi. Aceasta a fost realizată din aproape 1 kilometru de sfoară și conține peste 100 metri de noduri, care formează legăturile.

Totodată, în parcul de aventură din AFI Palace Cotroceni a fost instalată cea mai lungă tiroliană dintr-un centru comercial din Europa, cu dimensiunea de 110 metri.

Ce sistem de siguranţă are parcul de aventură

AFI Aventurier dispune de unele dintre cele mai moderne sisteme de siguranță folosite în parcurile de aventură. În noul proiect dezvoltat în centrul comercial au fost introduse echipamente de siguranță performante. Pe traseele din parc este folosit modelul de carabinieră Speed Runner 2. Sistemul a fost lansat în luna mai a acestui an. Fiecare element din parc este asigurat. Sistemul nu permite niciunui participant de pe traseu să își deschidă sistemul de siguranță.

S-a lansat cel mai mare parc de aventură dintr-un mall din Europa
S-a lansat cel mai mare parc de aventură dintr-un mall din Europa

În afară de parcul de aventură, anul acesta oferta de divertisment din AFI Palace Cotroceni a fost completată și cu alte proiecte inedite. Este vorba de centrul de distracție MaxFun. Dar şi de locul de joacă pentru copii Gymboland sau Ice karting introdus în premieră în România.

AFI Aventurier va fi deschis publicului începând cu data de 1 septembrie 2016. Acesta va funcţiona zilnic, în intervalul 10:00 – 23:00.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here