Atenția noastră cea de toate zilele. Ce omitem să observăm în casa noastră?

0

Gândeşte de două ori înainte, abia apoi ia cea mai inteligenta alegere. Focusează-ţi atenţia cu seriozitate, munceşte şi îngrijeşte-ţi valorile şi cu voință poți să ajungi departe”.

Cu toţii ştim prea bine că avem nevoie de rădăcini sănătoase în viață dacă vrem să reușim. Vorbele astea părinteşti rezonează în continuare şi înfăţişează felul lor de a ne iubi necondiționat, încercând să ne facă conştienți, în acelaşi timp, de faptul că alegereile pe care le luăm ne afectează direct şi ţine de noi să le transformăm în evenimente pozitive ale vieții noastre.

Atenția noastră cea de toate zilele. Gresia și faianța!

Atenția noastră de multe ori nu se îndreaptă unde trebuie, iar ambientul casei nu este decât un cumul de detalii. Omitem anumite lucruri, la prima vedere secundare. Fie că avem opere de artă, tablouri sau rafturi de cărți, nu trebuie să ignorăm totuşi şi pe unde păşim. Felul în care sunt distribuite şi montate faianța și gresia spune ceva despre noi, iar spaţiul nostru intim este oglinda personalităţii noastre.

Citeste si : Ce uităm să facem când ne decorăm casa visurilor noastre?

bathroom-ceramic-tile-ideasIndiferent de tipul plăcilor folosite şi de stilul pe care dorim să îl abordăm, fie el elegant, rustic sau poate minimalist, când vorbim de siguranţă si durabilitate, adezivul are ultimul cuvânt de zis. AF-I – Adeziv de gresie și faianță pentru interior, precum și AF-E – Adeziv de gresie si faianță pentru exterior sunt adezivii ce ne garantează aderenţă şi rezisenţă ridicată cât şi o aplicare uşoră. Nici gând să păşim cu grijă atunci când avem certitudinea că ne-am ales materiale de calitate. Iar dacă avem un trafic intens şi ne gândim sa alegem o gresie porţelanată, fie că este pentru interior sau exerior, atunci AF 11+ Porzellano – Adeziv pentru plăci porțelanate este alegerea optimă pentru fixare atât în spații uscate cât şi umede, cu expunere fie la îngheț sau dezgheț şi rezistenţă la temperaturi între -25C și + 80C.

Elegant-swimming-pool-design-with-ceramic-tile-pool-side-also-bright-terrace-decorated-by-recessed-canopy-lamps-and-stone-wall-with-lovely-seat

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Ana Maria Petre

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here