Şase super idei pentru amenjarea mesei de Crăciun

1

Nu mai e mult şi cei dragi se vor aduna la masa de Crăciun! Fie că vei avea parte de mulţi musafiri sau vei lua masa doar în familie, CasoTeca îţi prezintă şase super idei pentru amenjarea mesei de Crăciun pentru o atmosferă de sărbătoare.

Rustic

Dacă vrei un aer rustic pentru masa de Crăciun, atunci poţi crea acest aranjament. Ai nevoie de crengi proaspete pe care să le pui în mijlocul mesei, printre lumânări albe. Păstrează simplitatea cu suporturi din lemn pentru farfurii.

Foto: Lauren McBride

Muzical

Pe lângă muzica de fundal, aceste ornamente sunt atractive pentru masa de Crăciun. În plus, le poţi confecţiona chiar tu, alături de cei mici. Ai nevoie de partituri, pe care le poţi printa de pe Internet, beţe şi suporturi din lemn, pe care le găseşti la magzinele de hobby.

Foto: Lyckoslanten

Grafic

Dacă ai un set de farfurii cu modele grafice, nu renunţa la ele! Le poţi folosi chiar şi pentru masa de Crăciun! Alege să potriveşti farfuriile cu alte culori de sărbătoare!

Foto: Home stories A to Z

Natural

Mai poţi aduce natura în casă şi dacă foloseşti elemente decorative din lemn. Alege conurile de brad pentru un plus de farmec şi combină-le cu bucăţi de lemn şi verdeaţă.

Foto: City Farmhouse

Globuri

Te mai poţi folosi şi de globuri pentru crearea unui decor festiv pentru masa de Crăciun. Păstrează simplitatea şi alege doar globuri de o culoare sau de aceleaşi tonuri.

Foto: Shanty 2 Chic

Reciclează

Acum ai ocazia să te foloseşti de sticlele goale de vin! Le poţi transforma în obiecte decorative, mai exact vaze, pentru decorul tradiţional de Crăciun, care vor aduce un plus de farmec mesei!

Foto: Michelle Smith

 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here