Scaune utile și comode pentru casă

0

Într-o locuință este absolut necesar să avem scaune. Fie că sunt pentru bucătărie sau pentru living sau, de ce nu, pentru grădină sau pentru balcon avem nevoie de scaune. Cum ar trebui să fie un astfel de scaun? Păi, în primul rând să fie comod, să fie util dacă se poate în mai multe scopuri, este indicat să fie un scaun durabil, puternic și nu în ultimul rând, să fie decorabil, adică să aibă un design plăcut. Scaunele pot fi ca textură, din plastic, pal sau din lemn masiv. Acestea din urmă sunt probabil cele mai puternice și aspectuoase scaune.

Foarte important de știut este și cum alegem culoarea potrivită. În acest sens vă pot spune că ar trebui să ținem cont de trei aspecte:
1. scaunul se alege ȋn funcție de culoarea şi materialul mesei, dar și de celelalte piese de mobilier din cameră;
2. este bine să se aleagă o culoare aprinsă, intensă dacă restul mobilierului are o culoare ȋnchisă sau culoarea scaunului poate să fie în contrast cu nuanța mesei;
3. trebuie să asociem scaunele cu accesoriile din ȋncăpere, ca de exemplu covorul, rama unei fotografii sau draperiile.

Pentru o utilitate deplină vă recomandăm următoarele tipuri de scaune:

 

Scaunul Ella de la Lems are un design modern, este rezistent pentru că este din lemn masiv și lemn stratificat iar culoarea tapițeriei este în mai multe variante, respectiv maro, crem, cappucino, roșu și alb din material sintetic- piele ecologică. Dimensiunile sunt 46cm lățime, 45cm adâncime și 104cm înălțime. Forma sa originală, materialele folosite, precum și calitatea fac ca raportul calitate preț să fie unul just adică 378 lei/buc. Dacă se achiziționează un pachet de 2 scaune  prețul este de 298 lei/buc. Pentru pachetul de 4/6 scaune împreună cu o masă beneficiați de o reducere. Acest model de scaun se definiște prin simplitate, eleganță și sobrietate. Poate fi folosit atât în bucătărie cât și în living.

scaun lems

scaun ella- lems
scaun ella

 

Scaunul Ingolf de la IKEA este mereu la modă pentru că este un model clasic, deci dacă optați pentru un astfel de scaun veți avea un look elegant în casă. Indiferent de stilul ales, scaunul ingolf oferă o soluție pentru a vă personaliza și adapta zona pe care doriți să o decorați și se poate asorta frumos cu celelate piese de mobilier. Este confecționat din lemn masiv de fag, rezistent la uzură, acoperit cu vopsea albă pe bază de acril iar tapițeria este din MDF. Poate fi accesorizat cu perne colorate care îi dau o altă înfățișare, îl personalizează, design-ul a fost creat de Carina Bengs. Dimensiunile sunt: lăţime 43 cm, adâncime: 52cm, înălțime 91 cm. Prețul acestui produs este conform calității oferite ajungând la 179 Lei (TVA inclus).

b ingolf-scaun-alb ptr bucatarie

ingolf-scaun-alb ikea
scaun ingolf

 

Scaunul Factory- Kika este o piesă de mobilier din lemn masiv de mesteacăn lăcuit alb, cu dimensiunile: lățime 44cm, înălțime 90cm, adâncime 53cm. Aceste caracteristici îmbină într-un mod plăcut estetica cu funcționalitatea. Cu un design modern și cu influențe clasice chiar retro, oferă acestui scaun un aer de versatilitate care îl face potrivit pentru oricare dintre încăperile locuinței nu doar pentru bucătărie. Raportul calitate-preț este bun, adică 299 lei.

scaun factory

scaun factory- kika
scaun factory

 

Scaunul MD 170- Mobirom este executat din lemn de fag cu șezutul tapițat din piele sintetică în diverse nuanțe. Scaunul foarte rezistent la trafic greu, este destinat ca mobilier pentru locuințe, dar și în baruri, cafenele, puburi sau restaurante. Dimensiuni gabarit: lungime 42cm, lățime 53cm, înălțime 46/86 cm. Prețul la momentul actual este redus la 195.00 lei/buc (Tva inclus).

scaun-lemn-md170_mobirom

scaun MD 170- mobirom
scaun MD 170

 

De la Genarom am ales modelul de scaun Strategio, un scaun din lemn masiv de culoare castan deschis. Forma acestui scaun îl încadrează atât în categoria sistemelor moderne, dar se potrivește și în combinații clasice. Scaunul este disponibil cu dimensiunile: 44cm lățime, 52cm adâncime, 88cm înălțime. Produsul disponibil la comandă are prețul de 348 lei cu tva inclus.

scaun genarom

scaun strategio
scaun strategio

 

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here