Șemineele Focus. O eleganță superioară

0
Șemineu central
Șemineu central

Şemineul nu este doar un simplu obiect cu rol de încălzire. În decursul timpului a ajuns la diverse forme de design și stilizare devenind un decor favorit pentru locuinţă. Magia focului și a căldurii transmise îi asigură succesul în funcţie de tipul constructiv, modul de funcţionare precum şi de materialele folosite pentru elaborarea finisajului.

Șemineele Focus introduc ineditul în spațiile în care sunt prezente. Aceste șeminee își ocupă locul fie central, oferind o vizibilitate 360 de caldură și lumină, fie dând personalitate unui perete sau oferind o notă aparte de design în exterior.

Șemineele din colecția Focus, reprezintă definiția șemineelor exclusiviste, create de un designer francez renumit, pe numele său Dominique Imbert. Aceste șeminee se vând în întreaga lume și au câștigat nenumărate premii și distincții la categoria de design.

Iată câteva tipuri de șeminee focus:

1. BATHYSCAFOCUS
BATHYSCAFOCUS
BATHYSCAFOCUS

Rezonabil și indiscret, Bathyscafocus, de dimensiuni limitate, este cald și loial. Deschiderea generoasă a vetrei permite iubitorilor de foc să aibă o relație directă și conversații nesfârșite cu flăcările. Bathyscafocus nu este un șemineu, este o recompensă!

2. CURVIFOCUS
CURVIFOCUS
CURVIFOCUS

Primul șemineu din lume cu o fațadă concavă, Curvifocus oferă o vizibilitate exceptională a flăcărilor. Acest model are performanțe termice excepționale, respectând mediul și standardele europene.

3. GYROFOCUS
GYROFOCUS
GYROFOCUS

Șemineu central, suspendat și pivotant la 360°. Primul șemineu Gyrofocus a fost creat în 1968. Emblema marcii Focus Creation – Franța. Acesta a fost declarant în 2009 *Cel mai frumos obiect din lume*.

4. DOMOFOCUS EXTERIOS
DOMOFOCUS EXTERIOR
DOMOFOCUS EXTERIOR

În competiție cu Gyrofocus, fratele său mai mare, Domofocus în aer liber oferă o siluetă mai feminină, mai grațioasă, mai zâmbitoare.

5. LENSFOCUS
LENSFOCUS
LENSFOCUS

Fără spațiu invadator, „Lensfocus” este o prezență singulară, neobișnuită și non-conformistă. Existent în negru, alb sau gri, compania lui este prietenoasă și revigorantă. Focarul închis pe gaz, echipat cu bușteni ceramici și pereți dubli emisferici, este compatibil cu locuințele cu consum redus de energie.

6. METAFOCUS
METAFOCUS
METAFOCUS

Puterea simplității. Echipat cu o față din oțel masiv ruginit (15 mm) care se deschide pe balamale laterale, cu un focar închis integrat și usă telescopică.

Sursă:https://www.seminee.ro/categorii/seminee-focus/

Citește și:Tipuri de șeminee pentru un living deosebit

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here