Tipuri de șeminee pentru un living deosebit

3
Șemineu
Șemineu

Știm cu toții că atunci când vremea este posomorâtă, fiecare dintre noi alegem confortul propriului living pentru a ne relaxa sau a petrece timp alături de cei dragi, așadar, un șemineu ar fi perfect pentru a creea livingul mult visat.

Imaginează-ți cât de plăcut ar fi ca în fiecare seară să te poți așeza pe fotoliul tău preferat, acoperit de o pătură moale și călduroasă, savurând ceaiul preferat și privind lemnele care ard în șemineul mult dorit.

Iată trei tipuri de șeminee perfecte pentru livingul tău:

1. Șemineul cu lemne
Șemineu cu lemne
Șemineu cu lemne

Acesta este prima opțiune pentru persoanele care preferă autenticitatea și elementele tradiționale în decorurile interioare. Acest tip de șemineu trebuie să fie însoțit de un coș pentru evacuare, o mască potrivită cu decorul, de lemne, de suporturi pentru lemne și de ustensile cum ar fi: clește, cârlig, făraș și perie.

Varianta acestui șemineu este exclusă la bloc, iar la casă ar trebui să se regăsească de la început în planurile de construcție, pentru a evita deranjul montării coșului de fum.

2. Șemineul electric
Șemineu electric
Șemineu electric

Acesta este opțiunea ideală pentru un apartament. Este foarte ușor de instalat și cât se poate de sigur. Sunt o mulțime de modele de șeminee electrice, unele putând fi amplasate chiar pe perete. Cu alte cuvinte, vorbim despre o serie inovatoare de posibilități care vor crea un living deosebit, fără să ocupe spațiu suplimentar.

3. Șemineu cu gaz
Șemineu cu gaz
Șemineu cu gaz

Acest șemineu este o alternativă mai ușor de întreținut față de șemineul cu lemne. Există modele de șeminee cu gaz care au nevoie de un coș de fum, dar dacă stai la bloc, poți opta pentru unul care folosește o evacuare similară cu cea a unei centrale de apartament. Optează pentru un șemineu cu gaz cu decor din bușteni sau pietricele dacă vrei să creezi o atmosferă romantică.

Merită să iei în considerare incorporarea unui șemineu în living, mai ales dacă vrei să creezi o atmosferă intimă și confortabilă, în care să te simți cât mai comod și relaxat.

Citește și:5 moduri de a-ți lumina casa

Autor: Florentina Bancov

3 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here