Stiluri de design interior care nu se vor demoda niciodată

0

Vrei să ai o casă care nu se demodează niciodată? O casă amenajată pe
propriul tău plac, dar care să fie, totodată, la modă, indiferent de tendințele de design
interior, care se tot schimbă?

Vrei să ai o casă care nu se demodează niciodată? O casă amenajată pe propriul tău plac, dar care să fie, totodată, la modă, indiferent de tendințele de design interior, care se tot schimbă?

Într-adevăr, poate fi dificil și, mai ales, costisitor să faci în fiecare an reamenajări, ca fiecare detaliu din casa ta să fie în pas cu tendințele actuale. Ei bine, avem o veste bună pentru tine: anumite stiluri de design interior nu se vor demoda niciodată (așa cum, atunci când vine vorba despre fashion, pantofii stiletto sunt întotdeauna o idee bună).

Este vorba despre stilurile minimalist, modern și luxuriant. Pe blogul casavie.ro găsești atât avantajele, cât și dezavantajele fiecărui stil, dar mai ales produse premium, în tendințe, potrivite pentru amenajarea unei case de vis.

  1. Stilul minimalist

Se concentrează pe forma, culoarea și textura câtorva elemente esențiale și se caracterizează prin simplitate. Atunci când vine vorba despre culori, acest stil este reprezentat printr-o paletă monocromatică ( alb, negru și gri). Este ușor de întreținut, îți oferă o senzație de liniște și este potrivit pentru persoanele care nu au foarte mult spațiu și vor să profite la maximum de el, folosind anumite piese de mobilier, multifuncționale.

  1. Stilul modern

Acesta evocă un stil de viață simplu, dar elegant, în care se evită excesul de ornamente. Combină linii curate și funcționalitatea cu tehnologia avansată, accentul fiind pus asupra unei palete de culori neutre, monocromatice (tonuri de alb, bej, gri, negru și pastel).

De cele mai multe ori, piesele de mobilier sunt realizate din materiale naturale, cum ar fi lemnul nevopsit sau metalul. Printre finisajele caracteristice ale acestui stil se mai numără sticla, cromul, oțelul și betonul.

  1. Stilul luxuriant

Atunci când spunem stil luxuriant, spunem mobilier și materiale de calitate superioară, tehnologie avansată, de vârf și, bineînțeles, produse premium. Aici, elementele de design unice sunt punctul forte. Accentele de auriu pot fi folosite inclusiv în baie sau bucătărie (de la baterii, lavoare și până la mobilier).

Bineînțeles, există și alte stiluri de design despre care poți afla din acest articol.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here