Târg plin de mărțișoare unicat, realizate manual la Casa Universitarilor în București

0

Începând cu 24-25 februarie, la Casa Universitarilor din București demarează unul dintre evenimentele așteptate de cei care sunt în căutarea de mărțișoare pentru 1 și 8 martie. Organizatorii l-au numit Bounty Fair, ediția de mărțișor, iar pentru cine nu știe, Casa Universitarilor se află aproape de Grădina Icoanei, la intersecţia străzii Arthur Verona cu Dionisie Lupu.

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/persoană/zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită. ”Bounty Fair a pregătit un târg plin de mărțişoare unicat, realizate manual de către unii dintre cei mai talentați artizani români, ȋntr-o diversitate de stiluri” declară organizatorii evenimentului.

Citește și Cinci nuanțe care se potrivesc cu roz în orice cameră

Vizitatorii, pe lângă mărțișoare achiziționate, vor putea înțelege calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, susținerea producției și a producătorilor autohtoni, dar şi crearea unui mediu de dezvoltare creativă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mai mari.

Ateliere cu temă: Mărțișor!

  • mărțişoare lucrate într-un stil deosebit, de către cei mai talentaţi creatori şi artiști români, pentru primăvara ta sau a celor drage ție;
  • 15 ateliere haioase și educative cu tematici variate, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra şi îşi vor dezvolta abilitățile creative;
  • tombolă cu premii pe loc;
  • zonă de restaurant;
  • atmosferă destinsă, oameni comunicativi, creativitate și mai ales, primăvara.

Spor la marțișorit!

 

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here