Târgul ISH, cel mai prestigios eveniment în domeniul instalaţiilor pentru construcţii

Ediţia din acest an a târgului ISH se concentrează pe soluții pentru un viitor durabil.

1
Târgul ISH de la Frankfurt
Târgul ISH de la Frankfurt

În perioada 13-17 martie, industria își prezintă la elegantul centru expoziţional din Frankfurt inovațiile pentru sursele de energie regenerabilă, utilizarea durabilă a apei și aerul curat. Târgul are un grad extrem de înalt de internaţionalizare, fiind aşteptaţi peste 100 000 de vizitatori. Este de remarcat că între aceştia sunt vizaţi în special arhitecţii, proiectanţii şi designerii.

Durabilitatea în prim plan

Ediţia din acest an a târgului ISH prezintă soluții pentru un viitor durabil într-o varietate de moduri.

Vizită la târgul ISH
Vizită la târgul ISH

Având o pondere de o treime din consumul final de energie și emisiile de CO2, sectorul construcțiilor este cel mai mare consumator de energie. 80% din consumul de energie în clădiri este reprezentat de sectorul apă, căldură și aer. Acest lucru subliniază importanța târgului și nevoia de soluții inovatoare pentru a atinge obiectivele de protecție a climei.

 

Baia verde

 

Printre cele mai importante teme de la târg se numără şi baia durabilă. Poziţionată în cadrul secţiunii Apă, tema din acest an se concentrează, pe lângă aspectele de design, asupra durabilității.

Proiectarea băii, o temă centrală la târgul ISH
Proiectarea băii, o temă centrală la târgul ISH

Fie că ținem cont de materialitate, producție sau concepte de lungă durată pentru designul băii pentru toate generațiile și nevoile, sustenabilitatea se află în prim plan. Legat de această temă, platforma Pop up my Bathroom realizează o expoziție de tendințe cu multe produse noi importante pentru baia orientată spre stilul de viață. Sunt prezentate cele mai importante produse noi pentru baia orientată spre stilul de viață fiind abordate patru tendințe care vor fi de o importanță decisivă pentru planificarea holistică a băii în următorii câțiva ani: baia durabilă, baia mică, baia pentru bunăstare și baia emoțională.

 

 

 

 

un comentariu

  1. […] În perioada 13-17 martie, industria își prezintă la elegantul centru expoziţional din Frankfurt inovațiile pentru sursele de energie regenerabilă, utilizarea durabilă a apei și aerul curat. Târgul are un grad extrem de înalt de internaţionalizare, fiind aşteptaţi peste 100 000 de vizitatori. Este de remarcat… Cititi mai multe aici: Târgul ISH, cel mai prestigios eveniment în domeniul instalaţiilor pentru construcţii […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here