5 moduri de a-ți lumina casa

4
Casă luminoasă
Casă luminoasă

Designerii de interior, experții în case și proprietarii de case sunt total de acord: a avea o casă care se simte ușoară și aerisită este cel mai bun mod de a intra în hibernarea care tinde să apară din toamnă până în primăvară.

Iată câteva moduri de a-ți lumina casa

Du-te cu totul în secțiunea iluminare

Casă luminată
Casă luminată

Lămpile sunt doar începutul, majoritatea experților sunt de acord cu faptul că iluminatul este atât de important. Când o casă este bine iluminată, se simte vie, accesibilă și confortabilă. Este bine să stratifici diferite surse de lumină. Iluminarea din partea de sus, de sub tejghea și candelabrele sunt minunate.

Adaugă oglinzi

Oglinzi mari
Oglinzi mari

Indiferent dacă dorești o oglindă mică sau un perete întreg, reflectarea luminii este întotdeauna răspunsul potrivit. Panourile cu oglindă învechite sunt o modalitate excelentă de a obține aspectul dorit fără a vă oferi flashback-uri din anii 80. Scopul pereților cu oglindă este pentru a reflecta lumina, făcând camera să pară mai mare și mai luminoasă.

Elimină dezordinea

Cameră ordonată
Cameră ordonată

Fie că este vorba doar de o pungă sau de o mulțime de obiecte, mută lucrurile inutile din casă pentru a face totul să pară mai strălucitor. Scapă de dezordine. Un spațiu aglomerat se poate simți greu și trist. Acordă-ți timp pentru a pune casa în ordine și pentru a elimina tot ce nu ai nevoie. Acest lucru va ajuta să lumineze spațiul și să se simtă mai deschis.

Fă o schimbare cu covoarele

Covor
Covor

Un alt mod simplu de a lumina o cameră este să înlocuiești covorul cu o piesă de fundație, cum ar fi un covor neutru, de culoare mai deschisă. Se spune că, culorile mai închise absorb lumina, iar culorile mai deschise vor reflecta lumina, așa că un interior mai luminos începe cu pereții și covorul. De asemenea, ai putea să îți agăți perdelele dincolo de ornamentul ferestrei, permițând luminii suplimentare să intre în cameră și să facă ferestrele să pară mai mari.

Creează-ți peisajul exterior

Curte
Curte

Pentru a crește lumina și a obține mai multă lumină naturală în interiorul casei tale, ia mașina de tuns și treci la lucru. Taie arbuștii crescuți prea mult și ramurile de copaci care atârnă în fața ferestrelor. În afară de asta, atunci când faci îmbunătățiri la amenajarea exterioară a casei tale, ia în considerare cum vor arăta noile plantații odată ce au crescut la dimensiunea lor completă, spre deosebire de cum o fac acum.

Citeste și: Sfaturi pentru amenajarea unei băi moderne

Autor: Florentina Bancov

4 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here