Top 10 vedete care aleg mobila LEMS

3

Pentru fiecare dintre noi este important confortul și bunăstarea de acasă, atmosfera și cei dragi care ne așteaptă la sfârșitul unei zile obositoare să împărtășim povești. Confortul căsuței noastre duce la un somn odihnitor și la o viață sănătoasă și liniștită.

Vedetele TV inspiră și motivează fanii atunci când ele oferă un exemplu bun pentru creșterea calității vieții. Zâmbetul fiecărei vedete este datorat confortului și liniștii de acasă.

1. Elena Zamă, Miss România, preferă mobila colorată și evită monotonia

Miss România își petrece diminețile în dormitor, cu o ceașcă de cafea savuroasă și o revistă bună, așa își reîncarcă bateriile, mai ales înainte de competiții. De aceea, dormitorul trebuie să o reprezinte, să îi ofere o stare de confort și relaxare.

„Am cumpărat mobila din casă după felul meu de a fi. Când am intrat în magazinul LEMS și am văzut patul ăsta, am zis din start că e pat de prințesă și trebuie să fie al meu!”

2. Micile detalii fac diferența pentru Adelina Pestrițu

Pastionată de frumos și de stilul de viață al românilor, pentru Adelina Pestrițu, confortul este acolo unde culorile, formele și decorul se îmbină armonios și formează un ambient potrivit și primitor sufletului.

Somnul liniștit și diminețile însorite îi dau poftă de viață zi de zi și inspirație pentru outfit-urile ei. „Îmi place să îmi compun ţinutele şi să fiu atentă la detalii, să încerc să potrivesc elementele cât mai bine şi să fiu mereu mulţumită de rezultatul final”, spune Adelina.

Și-a dorit să își completeze viața cu mobila LEMS: „Toată mobila este gândită astfel încât să fie cât mai funcţională şi mai utilă, arătând în acelaşi timp extrem de bine”, ne mai mărturisește ea.

3. Pentru Laura Cosoi o dimineață reușită este o zi reușită

Laura Cosoi, o mămică și o actriță apreciată pentru aparițiile ei, este însetată de o atmosferă relaxantă și zen. Pentru ca decorul căsuței sale să îndeplinească toate regulile feng shui, a ales mobila LEMS. „Living-ul este camera cea mai indicată să fie activată energetic pe sectoarele care ne interesează”, recomandă Laura.

Actriţa spune că pentru dormitor sunt recomandate culori relaxante şi echilibrate. De asemenea, trebuie să evităm culorile reci, iar prin decoraţiuni să construim o atmosferă de relaxare şi odihnă.

4. Familia și atmosfera locuinței Adelei Popescu se completează una pe cealaltă

Pentru că familia este cea mai importantă pentru Adela, a decis să ajusteze atât locuința ei, cât și locuința părinților ei, pentru care a ales mobila românească LEMS. Și-a dorit o mobilă de „calitate, simplă, pe cât posibil, produsă în România și la un preț corect”. Confortul pe care și-l dorește să îl aibă familia ei, l-a găsit, în special, în paturile LEMS.

„Noi ne-am declarat foarte multumiţi cu ce am găsit […]. Cum s-ar spune, mobilă pentru toate gusturile şi buzunarele, inspirată de români, pentru români”, spune Adela.

5. Andreea Bălan alege întotdeauna cu grijă

Cântăreața Andreea Bălan a ales mobilierul LEMS să își redecoreze casa pentru că este un brand românesc de calitate și la un preț accesibil pentru toată lumea. S-a arătat mulțumită pentru amenajarea cuibușorului ei și pentru bunăstarea pe care o are de când doarme în patul LEMS.

6. Exact pe placul Dianei Dumitrescu

Actrița blondă, Diana Dumitrescu, vânează produsele de calitate românești. Astfel, după o vizită la LEMS, și-a dat seama că are nevoie de un palat cu câteva zeci de camere, ca să își satisfacă toate dorințele în materie de mobilier. Așa ar putea să cumpere tot moblierul care o tentează și nu ar rămâne cu regrete că nu are unde să îl așeze.

Ar avea câteva idei deja pentru fiecare cameră din mărețul palat.

7. Diana Munteanu are gusturi bune în materie de mobilier

Diana este pasionată de obiectele de mobilier de cea mai bună calitate care să se potrivească la orice este pe gustul ei. S-a declarat încântată încă de la prima vizită la magazinul LEMS de bucătăria Gazelle L370 cm sau de Holul Zeppelin L210.

Ea știe că după o zi lungă de muncă, nicăieri nu e mai bine ca acasă, în patul propriu.

8. Nevoia de odihnă și liniște a Flaviei Mihășan

Pentru dansatoarea și asistenta TV este important somnul și odihna, mai ales în perioada asta, pentru că în curând va deveni mămică. Probabil că știți din proprie experiență sau din auzite de pe la alte mămici cât de necesară este odihna în timpul sarcinii.

Tocmai de asta, Flavia a ales mobila de calitate LEMS care îi oferă confortul de care are nevoie.

9. Cel mai bine este acasă la Carmen Negoiță

Fiind mereu pe fugă, atunci când găsește un moment perfect pe care să îl petreacă alături de familia ei, alege să îl petreacă în bucătărie. Carmen are ajutoare de nădejde în bucătăria familiei, pe cei mici, cu care petrece timp de calitate când gătește.

Au bucătarii, au rețeta și ingredientele, dar este nevoie și de un spațiu prielnic și primitor pentru o astfel de activitate în care cei mici să își facă de cap. Făcând o vizită la showroom-ul LEMS, „de la început am știut care este decorul potrivit pentru activitatea noastră”, a mărturisit ea. Și pentru că a prins și o reducere, a acționat rapid.

10. O casă de vis pentru Carmen Brumă

Și Carmen și-a găsit mobila care să îi îndeplinească toate visurile în materie de locuință. Una dintre dorințele din lista ei a fost să găsească o casă numai bună pentru ea și familia ei. „Nimic încărcat sau complicat, ci o casă cu un mobilier simplu, potrivit pentru nevoile unei familii sportive cu copil, de calitate, la un preț corect.”

Așa a ajuns la concluzia că mobila LEMS este rezultatelor căutărilor ei îndelungate.

Dacă și tu ți-ai propus să urmezi exemplul vedetelor TV de a face o schimbare în casa și în viața ta, alege mobila de calitate LEMS, mobilă fabricată la Câmpina. Nimic nu este mai bun decât ce este al nostru.

Intră pe site-ul http://www.lemet.ro/ și creează-ți casa de vis.

Autor: Iarina Cristea

3 comentarii

  1. […] Pentru fiecare dintre noi este important confortul și bunăstarea de acasă, atmosfera și cei dragi care ne așteaptă la sfârșitul unei zile obositoare să împărtășim povești. Confortul căsuței noastre duce la un somn odihnitor și la o viață sănătoasă și liniștită. Vedetele TV inspiră și… Cititi mai multe aici: Top 10 vedete care aleg mobila LEMS […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here