Ikea a deschis în Bulevardul Theodor Pallady al doilea magazin din București

1
Premieră. Lansarea noului catalog IKEA

Ikea a deschis astăzi în București, pe Bulevardul Theodor Pallady, cel mai mare magazin al său din Sud-Estul Europei.

Retailerul suedez de mobilă şi decoraţiuni interioare a deschis, astfel, cel de-al doilea magazin în România, după cel amplasat în zona de nord a Bucureştiului, în Băneasa.

Sara Del Fabbro, directorul general al Ikea South East Europe, a punctat faptul că deschiderea acestui magazin este foarte importantă pentru companie.

„Suntem bucuroşi să ne continuăm călătoria în România şi să deschidem al doilea magazin Ikea, în Bucureşti. Suntem super mândri că ne aflăm aici şi că avem aceste rezultate. Vom continua să creştem. Deschiderea acestui magazin este foarte importantă pentru noi. Este un magazin fantastic, accesibil, extrem de prietenos cu mediul. Am investit aproape 90 milioane de euro şi am reuşit să angajăm 600 de oameni aici”, a menţionat Del Fabbro.

Citește și Top 10 vedete care aleg mobila LEMS

Noul magazin Ikea Pallady se întinde pe 37.000 de metri pătraţi şi pune la dispoziţia clienţilor aproape 10.000 de produse. În interior, pot fi vizitate trei modele de interioare integrale şi 58 de camere pline de idei şi inspiraţie realizate pe baza cunoştinţelor despre casele românilor.

Ikea Pallady dispune de un loc de joacă supravegheat, dedicat copiilor, precum de un restaurant în care se servesc atât specialităţi suedeze, cât şi preparate româneşti.

În plus faţă de cele peste 500 de locuri de muncă din domeniul construcţiilor care au fost create în timpul construcţiei magazinului Pallady, aproximativ 600 de angajaţi vor fi parte din familia Ikea odată cu deschiderea noului magazin.

Citește și 10 imagini care arată că bucătăriile albe nu sunt plictisitoare

un comentariu

  1. […] Ikea a deschis astăzi în București, pe Bulevardul Theodor Pallady, cel mai mare magazin al său din Sud-Estul Europei. Retailerul suedez de mobilă şi decoraţiuni interioare a deschis, astfel, cel de-al doilea magazin în România, după cel amplasat în zona de nord a Bucureştiului, în Băneasa.… Cititi mai multe aici: Ikea a deschis în Bulevardul Theodor Pallady al doilea magazin din București […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here