TVA-ul mobilei LEM`s redus, pentru un an plin de noutăți

0

Noul an vine în întâmpinarea celor care își doresc oarece schimbări de interior: Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis un nou magazin Lem’s în oraşul Reghin, iar TVA-ul scade cu 20 de procente pentru toate produsele sale.

Magazinul din Reghin este al patrulea magazin Lem’s din județ și este situat pe Bulevardul Unirii Nr. 57, langa noul sediu al Politiei Municipale. Lem’s Reghin are o suprafață de 600 mp, iar investiția pentru deschiderea sa se ridică la 1 milion lei. Noul spațiu este amenajat la standardele vizuale din rețeaua Lem’s și prezintă varietatea de configurații și optiuni ale mobilierului creat în fabrica Lemet.

Anul acesta am deschis deja 4 noi magazine în Transilvania, la Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Sighișoara, iar acum la Reghin. Este o zonă a țării în care dorim să ne dezvoltăm în continuare” declară Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Reducerea TVA se aplică în magazinele Lem’s din 1 ianuarie

Măsura de reducere a TVA de la 24% la 20% are printre obiective încurajarea consumului prin scăderea preţurilor. „Noi am ales să implementăm reducerea preţurilor în acord cu modificarea cotei chiar de la începutul anului. Clienţii Lem’s pot beneficia din 1 ianuarie de reducere generalizată a preţurilor” declară Adrian Rizea.

Acum un produs cu preţ vechi 1240 lei va avea preţul de 1200 lei, reducerea de 40 de lei corespunzatoare reducerii cotei TVA este de 3.2% din pretul de vanzare. Aceasta este reducerea generală a tuturor preţurilor la mobila Lem’s aplicată în toate magazinele Lem’s.

Reţeaua Lem’s îşi păstrează poziţia de cea mai vastă reţea de magazine de mobilă din România, cu o suprafaţă totală de retail de peste 68.000 de mp.

Lem’s oferă clienţilor un plan de achiziţie cu carduri sau prin creditare

Partenerii Lem’s în această direcţie sunt bancile BCR, Raiffeisen, Transilvania, Garanti şi Bancpost prin Euroline.

Acest tip de finanţare ocupă aproximativ 10 procente din business-ul Lem’s. În plus, pentru a dinamiza vânzările, magazinele Lem’s propun clienților reduceri de până la 30% la toate gamele de produse.

CANAPEA_D

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here