Un apartament în stil contemporan, ideal pentru munca de acasă

4

Apartamentul de două camere și office cu o suprafață de 75 m2, situat în București, a fost amenajat de arhitectul de interior Alexandra Pațanghel, de la Design Concept, ca un spațiu de locuit armonios și optimizat pentru munca de acasă, pentru un tânăr ce activează în domeniul IT.

Proiectul de amenajare a urmărit optimizarea pe verticală, prin dispunerea mobilierului cât mai aproape de tavan și cu spații de depozitare cât mai generoase.

Holul de la intrare dispune de un dressing de 4 metri lungime, suficient de încăpător pentru încălțăminte, produse de curățenie, haine, cutii și alte obiecte ce trebuie depozitate, precum și de un cuier și o consolă pentru chei. Mobilierul a fost realizat integral din pal
în fabrica Design Concept și accesorizat cu elemente metalice vopsite pentru crearea unui aspect premium și contemporan.

STILUL SE VEDE ȘI ÎN BUCĂTĂRIE

Bucătăria este tip open space și păstrează ideea de optimizare a spațiului pe verticală. Este realizată din pal cu mânere profil vopsite, iar blatul și contrablatul sunt din material termorezistent. Bucătăria înglobează electrocasnice încorporabile.

Și aici se păstrează stilul contemporan de asociere a albului cu auriu, elemente ce se regăsescîn toată amenajarea.
Zona de dining, formată dintr-o masă de 4-6 persoane, separă zona de living de cea de bucătărie și completează perfect ambele cadre.

CATIFEAUA ȘI TAPETUL, UN PLUS DE GLAM

Livingul este format tot din elemente marca Design Concept: canapea extensibilă, fotoliu lounge foarte confortabil, măsuțe de cafea.
Catifeaua folosită pentru cele două elemente, culorile de albastru-regal și gri precum și tapetul înnobilează întreaga amenajare.


Dormitorul principal păstrează aceeași linie de amenajare, alb și auriu cu accente de albastru regal.

Este format dintr-un pat cu somiera rabatabilă, două noptiere și un dressing cu uși glisante și oglinzi fumurii.

Ultima cameră a apartamentului a fost concepută pentru munca de acasă și amenajată în direcția unui birou funcțional dar și estetic totodată. Corpurile de iluminat au lumina neutră și becuri led.

Draperiile completează în mod armonios pereții cu ferestre. Sunt realizate din catifea și dispuse pe șina metalică pentru închiderea completă pe verticală a spațiului.

 

 

Citește și UE vrea să reducă poluarea în Europa prin taxarea centralelor de apartament

4 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here