Un magazin de îmbrăcăminte din România plantează un copac pentru fiecare pereche de șosete cumpărată

1

Dedoles, un magazin online care vinde articole de îmbrăcăminte, a lansat o companie prin care îşi propune ca la fiecare pereche de şosete din gama eco cumpărată să planteze un copac.

În perioada 5-6 octombrie 2019 au fost plantați 7.996 de copaci sub supravegherea profesională a Pădurilor de stat în timpul plantării publice în Tatra de Vest din Slovacia.

“Considerăm acest lucru un mare succes, deoarece plantarea a fost însoțită de ploi și zăpadă intensă. La plantare au participat un număr de 720 de voluntari curajoși”, se arată pe site-ul magazinului.

Dedoles a contribuit financiar la plantarea a 50.000 de copaci datorită contribuțiilor clienților, depăşind obiectivul de 40.000. Acești copaci vor fi plantați în Tatra până la sfârșitul anului 2019, urmând să fie împădurită o suprafaţă de 40 de hectare.

În principal, au fost plantaţi brazi. În total au fost împădurite şapte zone în Tatra de Vest (Roháče) în Slovacia. Mai exact, văile Primula, Bungalovy, Dlhá jama, Saľatín, Tri panáky și Látaná.

Deodoles spune că datorită clienţilor a reuşit să contribuie la plantarea copacilor deja cu 114.089 lei.

Citește și V-ați apucat de toaletarea copacilor înainte de venirea zăpezii? STIHL a lansat în România un nou edmonotor de înălțime

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here