Un nou showroom de șeminee în București

0

Mergând pe principiul „vara îți faci sanie și iarna car”, cei de la Maluk Co. au inaugurat un nou showroom în București și au prezentat colecția pentru anul 2015, unde s-au reunit arhitecți, designeri și presa de profil.

Au încercat astfel să îmbine nevoia de artă cu tehnologia de ultimă generație aducând șemineele anului 2015 în atenția publicului. Sunt șeminee care se pot instala în apartamente sau pot fi utilizate și amplasate în spații de recepție, camere de hotel sau restaurante.

În această perioadă Maluk are reducere la șemineul Flora, un șemineu cu focar monobloc710. Focarul are funcție de grătar de bucătărie, funcție de plită cu recuperator pentru o difuzie optimă de căldură și siguranță deplină și funcție ambientală. Funcțiile tehnice sunt: putere nominală 10kW, suprafață încălzită 90mp iar dimensiunile externe au înălțime 1840mm, lățime 1300mm, adâncime 780mm. Prețul este redus de la 6410 euro fără tva la 4487 euro fără tva.

semineu flora
semineu flora

Noul sediu se află în Strada Locotenent Ionescu Balcan și oferă o paletă largă de modele de șeminee. Locația aleasă pentru inaugurare a fost galeria Eclectico Studio, acolo unde au participat cei care împărtășesc pasiunea comună pentru arhitectură: artă, design și oameni talentați.

“ Ne-am dorit să facem o diferență în piața de profil prin unicitatea modelelor create, prin atenția la detaliu și determinarea de a excela în acest domeniu. Avem alături de noi o echipă dinamică și creativă, din componența căreia fac parte inclusiv artiști plastici.” a spus Marius Pascaru, General Manager Maluk Co.

 

Firma Maluk Co Srl Suceava a fost înființată în anul 2000, având ca profil comerțul cu materiale de construcții; după o perioadă de timp relativ scurtă a trecut de la importul integral la realizarea în totalitate a șemineelor cu o gamă variată de modele. A adăugat de asemenea în profilul de activitate comercializarea de uși de garaj secționale, rezidențiale, semi-industriale și industriale precum și porți automate.

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here