Viessmann a lansat în România o nouă generaţie de cazane pe lemne Vitoligno 100-S

0

O nouă generaţie de centrale pe lemne, Vitoligno 100-S, a fost lansat luna trecută de către cunoscuta companie în sisteme de încălzire, Viessmann.

Centrala termică funcţionează pe principiul gazeificării lemnului şi este disponibil într-o gamă de puteri nominale de la 23 până la 45 kW. Tipul acesta de centrale de încălzire se remarcă prin robusteţea sa şi prin noul sistem de automatizare Ecotronic.

Tehnica funcţionării pe principiul gazeificării lemnului permite obţinerea unui grad înalt de eficienţă la încălzire şi o ardere săracă în emisii poluante. Suprafeţele de transfer termic mari, în combinaţie cu ventilatorul de absorbţie menţin o temperatură foarte scăzută a gazelor evacuate şi contribuie la o bună exploatare a combustibililor pentru acest tip de cazane pe lemne.

Vitoligno 100-S – centrala termică perfectă atât pentru casele din mediul rural, cât şi pentru cele din mediul urban

Cazanul din oţel cu pereţi de 8 mm grosime, Vitoligno 100-S, este perfect pentru cabane şi vile.

Centrala cu gazeificare poate fi alimentată cu bucăţi de lemn de până la 56cm. Camera voluminoasă cu uşă cu o deschidere într-un unghi de până la 125 de grade uşurează alimentarea cazanului. Sistemul de absorbţie şi canalul colector previn evacuarea gazelor în incăpere în timpul realimentării cazanului.

Datorită volumului mare al camerei de încărcare avem intervale de timp lungi între alimentări şi un timp îndelungat de ardere completă. Direcţia de deschidere a uşii de alimentare poate fi aleasă în funcţie de configuraţia şi dimensiunile încăperii, astfel încât să se poată realiza o optimizare a spaţiului.

Profită şi tu de avantajele cazanului pe lemne Vitoligno 100-S!

Sistemul de încălzire se poate găsi la partenerii Viessmann din ţară. Dacă îţi doreşti un cazan cu gazeificare, cu operare bivalentă pentru prepararea apei calde, care realizează independenţa de gaz şi combustibili lichizi şi care are intervale lungi de realimentare, centrala termică Vitoligno 100-S este alegerea potrivită.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here