Viessmann – furnizorul tău de soluții viabile pentru diferite probleme ale vieții de zi cu zi

3
VIESSMANN
VIESSMANN

Viessmann și-a creat o reputație în întreaga lume în calitate de producător de sisteme de încălzire, sisteme de refrigerare și sisteme industriale, cu multiple aplicații. Istoria companiei Viessmann a început în anul 1917 și încă se scrie și astăzi, mai conștiincios ca niciodată.

Acum mai bine de 100 de ani, când a pus bazele propriei companii, Johann Viessmann a avut vise mari, dar cu siguranță nici nu și-ar fi putut imagina vreodată că familia Viessmann, după doar 4 generații, va ajunge să numere 12.750 de membri în întreaga lume.

Din Elveția și până în China și din America până în Kazakhstan, fiecare angajat Viessmann are un rol bine definit în carul companiei și contribuie activ la succesul brandului, fiind demn să facă parte din această impresionantă familie.

Un lucru deosebit prin care se remarcă toți cei care lucrează în numele companiei Viessmann este credința în puterea bunurilor de calitate, care contribuie la simplificarea și înfrumusețarea vieții de zi cu zi, a noastre, a tuturor. Doar printr-un simț foarte dezvoltat al responsabilității, prin management desăvârșit și prin dedicație se poate ajunge la nivelul la care se află Viessmann în ziua de azi.

Pe ce fel de produse se bazează soluțiile Viessmann?

Portofoliul de produse Viessmann este format din:

  • sisteme de încălzire
  • sisteme de refrigerare
  • sisteme industriale

Sistemele de încălzire se împart în sisteme de încălzire pentru clădirile rezidențiale și sisteme de încălzire comerciale cu o putere cuprinsă între 2 și 2.200 kW. Acestea sunt cazane care funcționează pe bază de cobusitbil lichid, solid sau gazos, sisteme de cogenerare, pompe de căldură, sisteme termice solare și fotovoltaice și rezervoare.

În ceea ce privește sistemele de refrigerare din gama Viessmann, putem vorbi despre mobilier special de refrigerare, camere de refrigerare și congelare, agregate de refrigerare, precum și sisteme de rafturi și accesorii special create pentru vânzătorii de produse alimentare care doresc să-și păstreze marfa în cele mai bune condiții.

Și în final, sistemele industriale sunt sisteme cu multiple aplicații în industrie, cu un consum moderat și o eficiență maximă. Dintre acestea putem enumera cazanele de abur, cazanele de apă fierbinte, cazanele recuperatoare și instalațiile biomasă și biogaz.

Dintre toate aceste produse, cazanele, cele cu care Viessmann și-a început de fapt activitatea comercială, sunt cele mai căutate. Dar, recent, alături de acestea, de foarte multă apreciere se bucură și panourile fotovoltaice realizate de această companie.

Panourile fotovoltaice Viessmann sunt foarte versatile și eficiente și pe deasupra au prețuri convenabile, fiind astfel accesibile unui număr mare de utilizatori. Mai mult, ele sunt ușor de instalat și în plus, pe website-ul oficial Viessmann, dispun de o documentație completă, care-i ajută pe utilizatori să se familiarizeze cu ele chiar înainte de a face o achiziție și să rezolve cu succes orice eventuală problemă care apare pe parcurs.

Un producător mereu alături de clienții săi

Relația cumpărătorilor produselor Viessmann cu celebra companie care le produce nu se încheie în momentul schimbului de bunuri și bani, ci continuă mult timp după aceea. În fiecare țară în care își oferă produsele și serviciile, Viessmann pune la dispoziția clienților, potențialilor clienți și partenerilor de afaceri materiale informaționale, manuale de operare și multe alte resurse din care aceștia pot afla mai multe despre produsele Viessmann și calitățile lor.

Motivul pentru care Viessmann a ajuns un brand atât de popular este și faptul că investește mult în educarea celor interesați de soluții de încălzire, refrigerare și industriale prin intermediul website-ului oficial Viessmann orice persoană interesată poate afla totul despre produsele Viessmann, dar și indicații în legătură cu modul de alegere al celui mai bun sistem în funcție de nevoi, sfaturi pentru reducerea costurilor cu energia și multe alte informații utile.

Calitățile Viessmann în calitate de Partener comercial sunt recunoscute oficial

În cadrul sondajelor ISH realizate în Germania o dată la doi și la care participă câteva mii de antreprenori germani care activează în industria sistemelor de încălzire, Viessmann a fost desemnat de nenumărate ori Partenerul comercial Nr. 1 datorită considerației pe care acesta o arată partenerilor săi.

Partenerii comerciali Viessmann pot avea toată încrederea în acest producător care s-a transformat odată cu trecerea timpului într-un pilon puternic în cadrul industriei din care face parte. Atunci când alegi să colaborezi cu Viessmann beneficiezi de o gamă completă de servicii de top, din partea unui singur ofertant, motiv pentru care și comunicarea se desfășoară mai ușor, iar eventualele provocări care pot apărea de-a lungul colaborării sunt trate cu mai mult profesionalism.

Noi toți putem beneficia de soluțiile Viessmann, simplificându-ne existența și bucurându-ne mai mult de tot ce ne-a pregătit viața fiecăruia dintre noi.

3 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here