Stiluri de design în care îți poți amenaja casa

3
Stiluri de design amenaja casa

Stiluri de design în care îți poți amenaja casa. Fiecare dintre noi își dorește o locuință care să arate ca în cele mai chic reviste de design interior care să inspire căldură și bună dispoziție. Cu siguranță, casa trebuie amenajată și în funcție de personalitatea fiecăruia dintre noi, pentru că doar așa ne vom simți cu adevărat ”acasă”.

Pentru a avea un stil unitar însă și pentru ca locuința noastră să atragă toate complimentele atunci când prietenii și cei dragi ne trec pragul, este nevoie să respectăm câteva reguli definitorii astfel încât mobila, culorile și întreaga energie să se combine perfect.

Designerii de interior agreează că sunt câteva stiluri bine delimitate și ale căror elemente pot crea locuințe diferite, nu numai din punct de vedere vizual, ci și prin ceea ce transmit.

Indiferent de stilurile cu care rezonezi, și pe cele mai importante dintre ele ți le vom prezenta în rândurile de mai jos, ai în vedere să alegi mobilă și decorațiuni de calitate. Acestea vor fi rezistente în timp și vor reda exact aspectul vizual pe care ți-l dorești.

Lems creează de 30 de ani mobilă românească executată perfect și respectând nu numai cele mai înalte standarde de calitate, ci și linii de design inovative și foarte actuale. Indiferent că vrei să mobilezi livingul, dormitorul, bucătăria sau chiar holul, în gama Lems vei găsi piese care se vor potrivi perfect atât pentru încăperea pentru care sunt destinate, dar și cu personalitatea ta.

Stilul clasic, așa cum îi spune și numele, își va păstra farmecul indiferent de câți ani trec sau câte trenduri noi apar. Elegant, impunător și rafinat, acest stil se pretează pentru cei care apreciează calitatea și organizarea. Elementul central este lemnul și acesta poate fi integrat în locuință prin diversele piese de mobilier pe care le poți alege. De la paturi impunătoare, până la comede și dulapuri, mobila din lemn va arăta pur și simplu perfect și cu mult stil.

Stilul modern se axează pe utiliatatea și funcționalitatea pieselor de mobilier alese. Cu linii de design simple și clare, adesea mobila este foarte actuală și se concentrează pe satisfacerea tuturor nevoilor, fără ca locuința să pară încărcată. Stilul modern înseamnă pragmatism și organizare căruia îi poate fi adus un suflu nou prin utilizarea unor culori mai îndrăznețe. O canapea roșie, galbenă sau albastră combinată cu o bibliotecă de culoare albă sau dulapuri cu rafturi la vedere pe care poți să așezi diverse obiecte de decor vor face ca livingul tău să arate ca o pagină de revistă.

Stilul minimalist este caracterizat de mobilă cu linii cât mai simple care are spații de depozitare ascunse, fără a folosi decorațiuni în exces iar culorile sunt neutre. Locuințele amenajate în acest stil au doar mobila neapărat necesară iar lumina este din abundență.

Stilul contemporan este un mix dintre stilul clasic și cel modern. Elegant și practic în același timp, acest stil se remarcă și prin folosirea unei palete cromatice ce cuprinde atât culori netre, cât și calde și pastelate. Piesele de mobilier au linii clare, simple și drepte iar obiectele de decor pot fi din sticlă, metal sau oțel.

Stilul industrial, foarte la modă în ultima vreme, se remarcă prin piese de mobilier în forme geometrice și care au un aspect nefinisat. Culorile utilizate sunt albul, negrul, gri, maro, dar și cele metalice. De asemenea, pereții din cărămidă, țevile din cupru sau oțel la vedere și mobilierul din lemn sunt elemente definitorii ale acestui stil.

3 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here