Vrei să îi dai o nouă culoare frigiderului? Iată cum poți să dai un aspect frumos frigiderului tău

1

Dacă vrei să îi dai un aspect frumos frigiderului tău sau poate are nevoie de o îmbunătățire deoarece anii au trecut peste el, există o soluție. Dacă frigiderul nu arată cel mai bine, nu trebuie să vă grăbiți să înlocuiți aparatul, pentru că aveți multe posibilități pentru a vă scuti de bani cheltuiți în plus. 

Vă prezentăm mai jos cum puteți rezolva problema în cazul în care vă aflați într-o astfel de situație. Iată dacă se poate vopsi frigiderul.

Idei pentru un aspect frumos al frigiderului

Aspectul bun al unui frigider poate fi păstrat vreme îndelungată, poate chiar câțiva ani. Însă, există și situația ca acesta să nu mai aibă un exterior de admirat, chiar dacă frigiderul funcționează foarte bine. Iată care este soluția.

Chiar dacă pare greu de crezut, puteți transforma frigiderul vechi într-unul nou demn de toată admirația. Mai mult, puteți face asta fără ustensile sau abilități speciale. Aveți nevoie de doar o oră pentru a vă rezolva problema.

Sursa: ego.ro

Nu vă grăbiți să scăpați de un frigider care totuși funcționează, însă nu mai are un aspect plăcut.

Astfel că, după uscarea vopselei, veți putea scrie pe frigider cu cretă obișnuită meniul zilnic, lista cumpărăturilor, rețete, notițe sau niște răvașe hazlii.

Frigiderul se poate vopsi cu vopsea cu efect de tablă

De cele mai multe ori, acest tip de vopsea se folosește în restaurante, cafenele sau baruri. Asta pentru că aici este foarte ușor de expus un meniu zilnic, de exemplu. Textul se scrie foarte repede, după care este la fel de ușor de șters.

Vopseaua cu efect de tablă se poate cumpăra în orice magazin de bricolaj sau puteți să o preparați singuri.

Citește și: Cum să îți menții culoarea albă a frigiderului și cuptorului cu microunde

Ce trebuie să faceți înainte de a vă apuca de vopsit

  • Amestecați un pahar de vopsea acrilică obișnuită cu două linguri de chit de rosturi.
  • Această metodă este optimă pentru vopsirea unei suprafețe mici.
  • Înainte de a vopsi frigiderul trebuie să-l șlefuiți cu bandă de șmirghel. În acest fel, vopseaua se aplică mai bine
  • Aplicați vopseaua cu o perie rolă (detaliile mici pot fi vopsite cu o perie obișnuită sau o pensulă)
  • Vopseaua se aplică în două straturi, cu condiția că fiecare strat să se usuce foarte bine. La fel cum ați vopsi unghiile!
  • Un frigider astfel renovat arată mai bine decât vă așteptați.

  • Apoi, pentru a anima puțin suprafața, puteți să scrieți sau să desenați ceva interesant în fiecare zi. Mai ales că creta se poate îndepărta ușor de pe suprafața vopsită
  • Sfaturile pe care le-am dat mai sus reprezintă soluție perfectă pentru a vă amenaja bucătăria în stilul unei cafenele mici și confortabile.
  • Un alt mic truc este că puteți ca sub vopseaua cu efect de tablă, să aplicați două straturi de vopsea magnetică. Această variantă vă oferă posibilitatea de a fixa imagini, poze sau rețete. Totul ține de imaginație.

un comentariu

  1. […] Dacă vrei să îi dai un aspect frumos frigiderului tău sau poate are nevoie de o îmbunătățire deoarece anii au trecut peste el, există o soluție. Dacă frigiderul nu arată cel mai bine, nu trebuie să vă grăbiți să înlocuiți aparatul, pentru că aveți multe… Cititi mai multe aici: Vrei să îi dai o nouă culoare frigiderului? Iată cum poți să dai un aspect frumos frigiderului… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here