Lem’s mai aproape de locuitorii din Sud-Estul capitalei

0

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis un nou magazin Lem’s în Bucureşti, în centrul comercial ParkLake. Este al doilea magazin Lem’s într-un mall din Bucureşti, după cel inaugurat anul trecut în Mega Mall.

Magazinul deschis odată cu ParkLake are o suprafață de 1400 mp de showroom, iar investiția în amenajare se ridică la 2 milioane de lei.

“Continuăm dezvoltarea reţelei de magazine Lem’s în centre comerciale mari, unde putem beneficia de spații generoase. Avem nevoie de aceste spaţii pentru a expune la standarde vizuale înalte toate colecţiile de mobilă Lem’s, extrem de diversificate, numeric şi estetic”, declară Adrian Rizea, Director Comercial Lem’s.

Ca toate magazinele Lemet care operează sub brandul Lem’s, noul magazin de mobilă Lem’s ParkLake este amenajat la acelaşi standard vizual şi de calitate. Amenajarea magazinelor Lem’s permite vizitatorilor să vadă și să încerce zeci de configurații de mobilier pentru living, dormitor sau bucătărie, canapele, mese și scaune.

6 magazine noi deschise de Lem’s în 2016

Lem’s ParkLake este cel de-al 6-lea showroom al reţelei de magazine de mobilă deschis anul acesta. Până acum Lemet a investit 10 milioane lei pentru extinderea lanțului său de magazine.

Magazinul de mobilă Lem’s ParkLake este și al 3-lea magazin Lem’s din București, după cel de la galeriile Vulcan şi cel din MegaMall. Extinderea reţelei Lem’s în capitală răspunde interesului în creștere al bucureștenilor pentru mobilă fabricată în România.

“Bucureștiul este o zonă foarte importantă pentru business, am descoperit interes pentru brandul Lem’s, deci dorim să ne dezvoltăm aici. După evoluţia pozitivă a magazinului Lem’s Mega Mall, în care au intrat, de la deschidere, mii de vizitatori, Lem’s Parklake a venit firesc. Aici vom găsi public interesat de produse fabricate în România şi atent la noile tendințe în materie de calitate şi aspect vizual”, întărește Adrian Rizea.

Reţeaua de magazine de mobilă Lem’s are o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de aproximativ 70.000 de mp şi peste 75 de showroom-uri.

Mobilă în rate cu reduceri de până la 50%

În perioada 05.09- 02.10, mobila de living, dormitor și pachetele de scaune și mese, în special, pot fi achiziționate cu reduceri de până la 50% în oricare magazin de mobilă din rețeaua Lem’s.

Reduceri Lem’s: până la 50% la mobilă, pentru casa ta

Ca plan de achiziție, Lem’s oferă clienţilor săi posibilități de cumpărare  prin creditare. Partenerii Lem’s în această direcţie sunt Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BCR, BRD, Alpha Bank, Unicredit, Garanti și Bancpost, dar și Card Avantaj și Optimode la Credit Europe Bank.

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acopeadi-rizearire la nivel naţional, aproximativ 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 40.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here