Reduceri Lem’s: până la 50% la mobilă, pentru casa ta

0
reduceri mobila

Reduceri Lem’s: campanie cu până la 50%. Începi cu camera de zi!

Camera de zi este, poate, cea mai importantă încăpere din locuință. Aici ne pretrecem cea mai mare parte a timpului liber, aici ne primim oaspeții, aici purtăm majoritatea discuțiilor, fie de familie, fie cu prietenii.

Petru ca atmosfera din camera de zi să fie cât mai plăcută, trebuie aleasă o mobilă pe măsură, în funcție de gusturile fiecăruia, de cât de luminoasă este camera și, bineînțeles, de dimensiunea acesteia.

Și dacă aveți în plan remobilarea camerei de zi, acum este momentul, pentru că producătorul de mobilă Lement are o mulțime de reduceri, substanțiale putem spune, pentru mobila destinată camerei de zi.

Reduceri Lem’s: mobilă pentru living

Reducerile le puteți găsi atât în magazinele sale, Lem’s, cât și pe pagina sa de internet, unde poate fi aleasă mobila potrivită pentru camera de zi, www.lemet.ro.

Mobilierul pentru camera de zi de la Lem’s este împărțit în mai multe categorii – Accesibil, Economic, Premium+ și Lux, iar aici, sunt reduceri ce variază între 25% și 40%.

Box este noua gamă de mobilă pentru living, gamă ce se adresează unui public nou, respectiv tineri cu vârste cuprinse între 25 și 40 ani, cu venituri medii și peste medie, interesat în egală măsură de mobilier cu personalitate, cu o cromatică bogată și un design modern–minimalist.

De exemplu, Living Box, ce face parte din categoria Accesibil, ocupă 300 de centimetri din peretele camerei de zi (noi am ales o configurație stejar italia/alb mat), reducerea este de 600 de lei, iar prețul a coborât la 1.407 lei.

Configurația este compusă dintr-o comodă cu o ușă, de 100 cm, una cu două uși, de 200 cm, două corpuri suspendate orizontal, cu deschidere în sus, fiecare cu dimensiunile 100 x 40 cm, plus două corpuri suspendate vertical (40 x 160 cm).

living-box-2-mat

Reduceri Lem’s: canapele

Și pentru că în camera de zi este nevoie și de cel puțin o canapea, unde să ne putem relaxa, am ales un colțar Paloma extensibil. Colțarul are inclusă o ladă de depozitare, care se manevrează prin tragere, ușor și silențios, culisând pe role. Pentru colțarul Paloma, reducerea este de 25%, prețul pentru cel cu finisaj din gama accesibil fiind de 1.675 lei.

Reduceri Lem's -canapea 3 Reduceri Lem's -canapea 2

Poți alege diferite culori pentru colțarul paloma, precum și alte game de finisaj.

Reduceri Lem's -canapea 1

 

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here