10 destinații de vacanță pe care să le ai în minte anul acesta

0

Îți faci planuri de concediu, ca să găsești sejururi early booking la prețuri convenabile? Visezi la o vacanță exotică sau un city break romantic? Iată care sunt cele mai bune destinații de vacanță la care să te gândești pentru perioada următoare. 

Malta – Comoara ascunsă a Europei

Poți să mergi într-un sejur în Malta, insula europeană situată în Marea Mediterană, aproape de continent, dar atât de diferită prin peisaje, obiceiuri și atracții turistice. Vei petrece o vacanță interesantă și vei cunoaște comorile de cultură și arhitectură malteză.

Madeira – Insula portugheză cu farmec exotic

O altă destinație exotică din Europa este și insula Madeira, unde petreci un sejur la mare și la soare, în orice anotimp. Te așteaptă briza Oceanului Atlantic, frumusețile naturale ale zonelor muntoase, resorturile cochete și porturile turistice tradiționale.   

Egipt – Țara Faraonilor, fascinantă în orice anotimp

Ia în considerare o vacanță în Egipt, pentru toată familia. Vă veți bucura de plajă la Marea Roșie, spa, relaxare, excursii la obiective turistice faimoase și itinerarii culturale pe care orice om trebuie să le parcurgă măcar o dată-n viață.

Tunisia – Experiența africană de la malul Mediteranei

Trăiești o vacanță africană cu relaxare și excursii culturale, într-un sejur în Tunisia, la unul dintre resorturile de la malul Mediteranei. La doi pași de Sahara vei petrece un sejur interesant, cu plimbări pe cămile și vizite la situri arheologice de mare valoare.

Dubai – Lux și shopping la superlativ

Te gândești la un concediu de lux? Dubai este cea mai bună destinație. Găsești aici mall-uri celebre, obiective turistice demne de Cartea recordurilor și resorturi exclusiviste, cu plaje moderne, spa, wellness și agrement nautic. 

Thailanda – Rafinament asiatic în insule exotice

Alege o vacanță în Thailanda, ca să te relaxezi pe plaje faimoase și să admiri peisaje exotice. Vei cunoaște locuri interesante, unde tradițiile asiatice și influențele tropicale creează destinații turistice apreciate de oameni din lumea întreagă.

Maldive – Raiul dintre atolii din Oceanul Indian

Pentru o vacanță exotică peste mări și țări poți să mergi în Maldive, arhipelagul din inima Oceanului Indian. Apele albastre, resorturile lacustre, luxul discret și gama largă de distracții vor crea un sejur perfect, mai ales când acasă-i iarnă și e frig.

Republica Dominicană – Perla din Caraibe

O altă destinație exotică te așteaptă în Caraibe, acolo unde te bucuri de plajă, relaxare, distracție și sporturi nautice pe toată perioada anului. Un concediu în Republica Dominicană este o experiență spectaculoasă, pe ritmuri de merengue și bachata.

Cuba – America Latină în toată splendoarea ei

Poți să cunoști spiritul latin al zonei caraibiene într-o vacanță în Cuba, țara mereu însorită, unde oamenii sunt ospitalieri, iar muzica se aude la fiecare colț de stradă. Tradițiile havaneze, hoinăreala prin insule cu plaje de vis, dansurile pline de pasiune – aceasta este Cuba, un cocktail de arome, sunete și culori. 

Mexic – Destinația ta pentru o vacanță totală

Dacă îți dorești un sejur exotic și totodată o călătorie spirituală, alege o vacanță în Mexic. Vei cunoaște o țară cât un continent: diversă, plină de frumusețe și contraste, cu o natură luxuriantă și o cultură unică. De la piramidele aztece de la Teotihuacan până la plajele din Cancun, te așteaptă o aventură memorabilă, condimentată cu tacos și shoturi de tequila.

Alege ce-ți place dintre aceste sugestii pentru destinații de vacanță și petrece un concediu de vis în acest an, alături de cei dragi! 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here